Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

5. 1. 2024 · Aktualizováno: 5. 1. 2024

MUDr. Ludmila Fialová

Stojí to za to

O lékaři

2 adresy v Liberecký kraj, Praha (kraj)...
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zákrok jsem podstoupila po dlouhém zvažování, hledala na sociálních sítích možnosti a pak při srazu s kamarádkou i doporučení konkrétně na paní doktorku, která mě dle recenzí na sociálních sítích zaujala. Na zákrok jsem šla hlavně kvůli sobě, své práci (sport), při kterém mě zvětšení opravdu už delší dobu obtěžovalo. S paní doktorkou jsem byla spokojená od začátku, její profesionalita a pružnost pracovní doby. Zájem od začátku až do konce. Zákrok proběhl v nemocnici ve Vysokém nad Jizerou. Nedostatků na těle při stoupajícím věku přibývá, není vyloučené, že paní doktorku nenavštívím znovu.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
48 let - na labioplastiku není nikdy pozdě
Naprostá spokojenost se vším - přístup, výkon, cena. Překvapena jsem byla při dodržení doporučených postupů rychlostí zhojení . Po týdnu jsem nevěděla, že jsem zákrok podstoupila, omezen byl jenom sex. Vřele doporučuji.
Labioplastika

Chcem sa velmi pekne podakovat pani doktorke Skulavikovej!!!Som po zakroku labioplastike a hadam nedokazem slovami ani opisat aka som stastna,ze som sa dostala do jej ruk.Ludsky a zaroven profesionalny pristup!Velka vdaka pani doktorka mate...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.