Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

20. 6. 2019 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Operace křečových žil - MUDr. Radek Vyšohlíd

Stojí to za to
Průměrná cena: 25.000 Kč
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Se zákrokem a následnou péčí jsem velice spokojena. MUDr. Vyšohlíd je velice milý a sympatický člověk, odborník. Zákrok, který jsem podstoupila bez narkózy, jsem díky panu doktorovi a jeho hodné sestřičce vůbec nevnímala jako bolestivý. Trval 2 hodiny, přesně tak, jak mi sděleno už při první konzultaci, ale uteklo to tak rychle díky příjemné konverzaci, že jsem se nestihla ani ničeho obávat. Následná péče proběhla také naprosto v pořádku, obzvlášť oceňuji objednání na přesný termín, který byl vždy dodržen, nečekala jsem ani minutu navíc. O nic jsem se nemusela starat, kompresní punčochy mi zajistil sám pan doktor a dostala jsem je přímo u něho v ordinaci - mohla jsem si vybrat barvu, typ. Na podzim podstoupím operaci druhé nohy - samozřejmě zase zde ve VenArt u svého oblíbeného pana doktora.

1

Komentář (1)

Po necelém půl roce jsem podstoupila operaci křečových žil na druhé noze, samozřejmě opět u pana doktora Vyšohlída. První noha dopadla skvěle, proto rozhodnutí podstoupit zákrok znovu na noze druhé nebylo vůbec těžké. Pak doktor i jeho asistentka jsou skvělí lidé, profesionálové, což se mi potvrdilo i napodruhé. Takřka bezbolestný zákrok jsem skoro nevnímala, větší část jsem prospala a zbytek času jsme strávili humornou konverzací. Byť byl zákrok delší (nález byl skutečně velký), uteklo to velmi rychle. Děkuji oběma za vše, co pro mne a ostatní pacienty dělají. Kdo ještě váhá, určitě se to vyplatí. Já se rozhodovala asi 10 let a teď lituji jen toho, že jsem pana doktora nepoznala dříve a zákrok nepodstoupila rovnou u něho (první operaci žil na obou nohách jsem totiž podstoupila standardně v nemocnici a neměla vůbec žádný efekt - křečové žíly zůstaly všechny, jen přibylo spoustu jizev). Zákrok u pana doktora Vyšohlída jsem podstoupila v pátek odpoledne, sobotu jsem dodržovala klidový režim a v neděli se pomalu začala vracet do normálu, v pondělí do zaměstnání. Jediná změna je, že nosím punčochy, které jsou příjemné a nijak mne neomezují. Ještě jednou děkuji.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.