Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

18. 11. 2019 · Aktualizováno: 4. 10. 2023

Rekonstrukce prsů s citlivým přístupem, 48 let

Stojí to za to
Průměrná cena: 80.500 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Rekonstrukce prsů s citlivým přístupem, 48 let
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

V polovině srpna letošního roku jsem absolvovala u pana doktora Ondřeje Měšťáka rekonstrukci prsů a mohu říci, že jsem maximálně spokojená a nadšená. Musím skutečně smeknout před citlivým přístupem pana doktora, ale také maximální profesionalitou, ochotou a vstřícností. Tuto operaci jsem podstoupila po ablaci pravého prsu, takže jsem 2 roky používala epitézu. K operaci jsem se dlouho odhodlávala, ale na základě doporučení kolegyně jsem si vybrala kliniku Esthé a absolutně nelituji. Výsledek mě ohromil a nikdy bych nevěřila, že budu mít ještě taková prsa. Ještě jim chybí malá kosmetická úprava, ale i tak se cítím skvěle a plnohodnotně. Takže bych touto cestou chtěla poděkovat jak panu doktorovi za úžasný výsledek tak celému personálu kliniky za maximálně profesionální a milý přístup.

1

Komentář (1)

Dobrý den Kkat,
výsledek je úžasný! Moc děkuji za sdílení Vaší zkušenosti a fotografií.
Ráda bych Vás požádala o Váš názor ohledně rekonstrukce prsu. Na následujícím odkazu naleznete několik otázek jedné uživatelky, která se o tomto zákroku teprve informuje a rozhoduje. Bude za Vaši pomoc určitě moc ráda.
https://forum.estheticon.cz/rekonstrukce-prsu/dotaz-na-rekonstrukce-prsu-prsou-po-kuzi-setrici-mastektomii-praveho-prsu-bez-expanderu-62039

Přeji Vám moc zdraví a mějte se krásně!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.