Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

18. 2. 2020 · Aktualizováno: 21. 9. 2023

Zlaté ruce MUDr. Husté při operaci horních víček

Stojí to za to

O lékaři

Frýdlant nad Ostravicí
Hodnocení:
Zlaté ruce MUDr. Husté při operaci horních víček
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den, v prosince 2019 jsem u paní doktorky absolvovala operaci horních víček. Čekala jsem, že budu před zákrokem velmi nervózní. Ale díky předoperačnímu přístupu, jsem byla překvapivě klidná, strach byl minimální. Já to totiž pojala jako "můj den", myslím, že snažit se být v pohodě je velmi důležité. Podařilo se. Začalo to milým a klidným přístupem sestřiček, které mi vysvětlily, co mě čeká, jak postupovat v pooperační péči. Na sále mi při operaci paní doktorka vždy řekla, co v danou chvíli dělá a chválila mě za statečnost :) Vlastní vinou jsem si způsobila komplikaci při hojení 3 dny před Štědrým dnem, nešťastná jsem paní doktorku požádala o pomoc. Obratem mi pomoc nabídla a vše se bleskově vyřešilo. Jednoznačně se mi potvrdilo, že paní doktorka má nejen ZLATÉ RUCE, ale i ZLATÉ SRDCE ! Už teď vím, že kdybych se v budoucnu pro jakýkoliv estetický zákrok rozhodla, obrátím se na ni. Všem tedy paní doktorku Michaelu Hustou s jejím týmem doporučuji :)

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
K pacientům se chová jako k lidem

Ráda bych se zde podělila o svou zkušenost s operací horních víček. V první řadě musím napsat, že operace nebyla vůbec bolestivá (trhání obočí je proti tomu děs :)). Z počátku jsem z toho měla trochu obavy, ale pan doktor mě svým zájmem a vstřícností...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.