Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

0 komentářů

Recenze MUDr. Klosová - ošetření miminka

Pacient: Ewule

Zlín

Zákrok: stojí to za to

Informuje: Ewule. 94% pacientů uvedlo, že to stojí za to.

Hodnocení od: Ewule o: MUDr. Klosová Hana Ph.D.

5.0

Recenze MUDr. Klosová - ošetření miminka

24. 6. 2020 · Aktualizováno: 5. 10. 2023

Velké poděkování patří paní doktorce Klosové. Svým lidským a profesionálním jednáním ušetřila mou 2 měsíční dceru od zákroku pouziti narkozy. Paní doktorka je velmi milá, ochotná, svou práci dělá s láskou a zato ji budeme a jsme velmi vděční. Takových odborníků co opravdu pomáhají více.

Komentářů (0)

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Podobné příběhy

Sklerotizace žilek-metliček

Pana doktora Šlaise vřele doporučuji na sklerotizaci žilek-metliček. Mě se tyto žilky díky genetické predispozici tvoří na nohou už od dětství a tak jsem už v mladém věku měla obě nohy po celé délce hustě poseté fialovými sítěmi žilek-metliček....

Číst dál
Odstranění jizvy u oka laserem
Chválím velice přístup personálu včetně paní primářky Vraspírové, která mě operovala. Zákrok se dá skutečně vydržet a výsledek za to stojí. Jsem opravdu spokojená. Díky těmto stránkám jsem si toto zařízení našla.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.