Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

15. 4. 2020 · Aktualizováno: 8. 10. 2023

Operace nového profilu mi změnila život

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Operace nového profilu mi změnila život
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Nemám slov! ??Pan doktor mi 22.ledna změnil život a samozřejmě k lepšímu.☺️ K této operaci jsem se dlouho odhodlávala a jsem ráda, že jsem nakonec na operaci šla. Pan doktor Frajer má zlaté ruky, je to neskutečný sympaťák. Hrozně jsem se bála jak operace, tak i výsledku, ale nebylo proč, konečně se nehlídám, když mě někdo fotí z profilu a Perfect Clinic v Praze můžu jedině doporučit, skvělý personál a nádherné prostředí. ?

8

Komentářů (8)

Dobrý den :o)
Chystám se k panu Dr. také na profiloplastiku. Bylo by, prosím, možné se s Vámi spojit a zeptat se na pár informací?
A gratuluji k velké spokojenosti :)
Krásný den!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, omlouvám se, vůbec jsem si komentáře nevšimla. Chcete se stále spojit pro více informací nebo máte už zákrok zasebou? :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den. Neměla byste fotky před a po?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, též by mě zajímalo, jaký zákrok jste konkrétně podstoupila, jaká byla cena a jak jste spokojená po čase? Děkuji
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, foto před a po. Jsem velice spokojená i po téměř dvou letech, ani nemůžu uvěřit, jak ten čas letí. Nebojím se už fotografování z boku, svou bradu si každý den užívám 😀🙂 Cena zákroku kolem 35-45 tisíc, přesně si již nevzpomínám, ale nelituji, byla to nejlepší investice. Byla jsem na zákroku posun brady, kdy mi pan doktor bradu posunul a připevnil šrouby. Po zákroku jsem cca půl roku až třičtvrtě měla méně citlivý spodní ret a kousek kůže na bradě, ale vše se vrátilo do původního stavu.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
To je krásná práce! Brada vypadá skvěle, věřím, že jste spokojená. Moc díky za odpověď. Ještě by mě zajímalo, dle čeho jste vybrala právě pana MUDr. Lukáše Frajera? Já jsem z Pardubického kraje, ale specialisté na tyto zákroky jsou spíš ve větších městech, tak se asi vyplatí dojet.
A tedy, Je rozdíl posunutí celé čelisti a posunutí pouze toho bradového výběžku? Vám tedy posouval pouze výběžek? (Jestli tomu laicky rozumím, tak se rozdělí od čelisti ta koncová bradová část, posune se a mezi se to spojí ňákými šrouby?)
Nebyla jste tedy na celé dolní čelisti?
Díky za Vaši reakci, moc si toho vážím. 🙂
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Já našla pana doktora na internetu, jiné lékaře, provádějící tento zákrok, jsem moc nenašla. Pan doktor dojíždí do Brna do pobočky Perfect Clinic a tudíž to pro mě bylo blíž. Jsem ze Zlínského kraje, samotná operace mě pak čekala v Praze. Nee, pouze posun toho výběžku, posun čelisti mi take nabízel, ale byla by to dlouhá cesta, co se týče rovnátek například. Já to chtěla především jako estetický výkon, nemyslím si, že skus mám nějak moc mimo. Chápete výkon správně 😊🙂 zůstala jsem na klinice přes noc a další den po vizitě domů 🙂 nemáte zač, jsem ráda pokud můžu přispět radou🙂😊
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Jasný. 🙂 Holt se vyplatí za kvalitou dojet. A hlavně co by člověk kvůli kráse neudělal.
No u mě by nejspíš byl na místě posun celý čelisti. Ale jak píšete, velký zásah, dlouhá cesta. Nevim jak to přesně funguje, ale měla jsem před 13 lety fixní rovnátka, nerada bych tedy, aby se mi zuby nějak hejbaly když to dalo práci. 😄Navíc skus zubů bych řekla že mi sedí, mám předkus, ale normálně jim, koušu potravu, stoličky mi skousavají na stoličky, tudíž netuším, jak to pak dorovnávají, protože když si zkusím sama jen tak baj oko ,,předsadit" dolní čelist, udělá mi to hezký profil a proporce, ale nesedí mi skus stoliček a asi bych se nenajedla. 😆 Kdežto co jsem pročítala diskuze, hodně lidí podstoupí tento zákrok právě z důvodu zdravotního, že se jim změní i skus a můžou konečně normálně žvýkat potravu atd...🤷‍♀️ No nic, nejspíš to chce obrátit se na profesionála, jako vy. Já Vám moc děkuju a vážím si odpovědi. 🙂
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.