Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

5. 5. 2020 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Precizní aplikace botoxu v Asklepionu

Stojí to za to

O lékaři

Asklepion Premium
8 adres v Jihočeský kraj, Karlovarský kraj, Kraj Vysočina...
Hodnocení:
Precizní aplikace botoxu v Asklepionu
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den, již několik let chodím na aplikaci botoxu k paní primářce Smutkové. S její prací a přístupem jsem velice spokojená. Jediné, s čím se u Vás bohužel potýkám každý rok, je absolutní nemožnost se na dermatologii dovolat a objednat se. Pak několikrát zadám požadavek na zpětné kontaktování, které také dost vázne. Když pak příjdu do Asklepionu, první co vidím je bohužel naprosto nepříjemná (vždy ale moc krásná) pracovnice recepce. Musím říct, že neočekávám nějakou přehnanou vtíravost nebo zájem recepční o mě, jako klienta, ale stačil by mi naprostý standard, mile pozdravit, zeptat se mě na jméno a co pro mě mohou udělat, pak poděkovat a např. mi popřát hezký den, nebo, že se těší na moji další návštěvu. Je to moc? :-) Recepční při mojí poslední návštěvě neudělala ani jedno bohužel, skoro jsem si připadala, že ji obtěžuji. Dlouho jsem zvažovala, jestli se s Vámi o moji zkušenost podělit, ale vzhledem k tomu, že k Vám chodím již několik let a pokaždé je to stejné, rozhodla jsme se pro. Kateřina K.

2

Komentáře (2)

Mám úplně stejnou zkušenost jako paní Kateřina. Výkony a chování lékařského personálu naprosto perfektní. Bohužel recepce na dermatologii po několik let vždy, kromě jedné výjimky z deseti návštěv, nepříjemná, ale překrásná. Míša D.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Vážená Kateřino,

velmi si ceníme Vaší dlouholeté přízně a o to víc nás mrzí, že nejste spokojena s chováním personálu na recepcích. Děkujeme za zpětnou vazbu, která je pro nás velmi důležitá a věřte, že budeme intenzivně pracovat na tom, aby se u nás klienti cítili příjemněji nejen při samotném ošetření, ale i jinde.

Těšíme se na Vás při příští návštěvě a uděláme všechno proto, abyste to poznala také při svém příchodu na kliniku.

Váš Asklepion
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.