Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

19. 6. 2020 · Aktualizováno: 5. 10. 2023

Hloubková hydratace pleti Profhilo, výplně a operace víček

Stojí to za to

O lékaři

WhatsApp
Hodnocení:
Hloubková hydratace pleti, výplně a operace víček
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den, je mi 40 let, podstoupila jsem Hloubkovou hydrataci, remodelizaci Profhilo, dále Výplně Aliaxin - nosolabiální oblast, oblast marionet, aplikaci botulotoxinu na čele, v glabele a vějířky kolem očí. Dále pak operace horních víček. S výsledkem jsem velice spokojená!! Ráda bych napsala pár slov ke každému výrobku a zákroku. Začala bych hloubkovou hydrataci Profhilo, pleť získala opět jiskru, je hydratovaná, svěží, jemná prostě úplně úžasná neustále mám tendenci se pleti dotýkat, protože je to neuvěřitelné, jak je svěží a vyhlazení. Aplikace úplně bezbolestná. Výplně Aliaxin, opět nemůžu jinak než doporučit, plet je mladistvejsi, vyplněna jako před pár lety, ale přitom vše vypadá přirozeně. Okolí změnu pozoruje, ale nikoho nenapadne, že jsem něco podstoupila, protože je to omlazení tak přirozene nic umělého. Aplikace je naprosto bezbolestná, pouze trochu nepříjemná, ale samozřejmě úplně každý vydrží. Já mám práh bolesti hodně malý, ale tohle jsem vydržela a vlastně, když jsem viděla okamžitý výsledek, který byl patrný vlastně okamžitě mě už ani nezajímalo, zda to bylo neprijemne? Aplikace botulotoxinu, čelo a glabela úplně bez jediné vrásky. Aplikace opět bezbolestná. Operace horních víček, práce, přístup pana doktora Velikého je neuvěřitelná!! Měla jsem z této operace opravdu strach, nemusela jsem. Pan doktor mě opravdu vše vysvětlil, uklidnil, operace byla úplně bez bolesti. Musí se po operaci dodržovat režim, který pan doktor poradí, vše jsem dodržovala a hojilo se vše opravdu rychle a bez jakékoliv komplikace. S výsledkem jsem nadmíru spokojená nikdy jsem neměla oči, jaké mám teď. Klobouk dolů před prací pana doktora. Je zde opravdu znát jeho dlouholetá praxe a já jsem strašně ráda, že jsem se dostala právě k němu. Určitě jsem u něj nebyla naposledy a už teď se těším na další návštěvu,protože na kliniku v Poděbradech a cely tým získáš závislost ? Děkuji moc za možnost, cítit se opět jako žena.

1

Komentář (1)

Neuvěřitelné. Ta fotka jak sedíte v křesle... nemůžu se na Vás vynadívat. Takhle krásnou proměnu jsem snad ještě neviděla. A tou barvou vlasů jste se vyšvihla ještě o level výš. Moc gratuluji ! ♥<br />
Neprozradila byste cenu? Chodím na btx, plazmu a lehce výplně, víčka nepotřebuji, ale chystám se na Prophilo a zajímalo by mě, kolik stojí u dr.Velikého. Děkuji, M.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.