Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

13. 7. 2020 · Aktualizováno: 7. 10. 2023

Neuvěřitelný výsledek gynekomastie prsou

Stojí to za to
Průměrná cena: 50.000 Kč

Hodnocení od patrick_bockst930585:

Neuvěřitelný výsledek gynekomastie prsou

Už dlouho mě trápila gynekomastie prsou. Nejprve jsem si myslel, že je to jen nějaký přebytečný tuk, který vycvičím v posilovně, do které chodím 7 let. Prsa byla hezká jen po cvičení, ale pak mě otravovaly zase ty špičky. Vyhledal jsem tedy pomoc od paní doktorky Šormové, která se mě ujala a můj problém, tedy i psychický, vyřešila. Operace trvala cca hodinku v plné anestezii. Po operaci jsem byl hospitalizován na jednu noc na pozorování. Sestřičky se o mě staraly velice dobře a byly velice příjemné. Druhý den mě zkontrolovala paní doktorka Šormová osobně a byl jsem propuštěn domů. Paní doktorka je velice příjemná a musím dodat, že v době, kdy jsem byl po operaci doma a měl jsem jakékoliv obavy, tak paní doktorka byla vždy na telefonu, a to i o VÍKENDECH. Celkem jsem byl po operaci na 3 kontrolách. Prsa se velice povedla a jizvy nemám téměř žádné. Díky paní doktorce mohu konečně žít normálně bez jakýchkoliv psychických problémů. Hodnocení od 1 do 10 jednoznačně 10. DOPORUČUJI. Děkuji za Vaší pomoc. Patrick B.

2

Komentáře (2)

Dobry den,
chtel bych se zeptat, na kolik Vas OP vysla a jak jste spokojen s odstupem casu?

Dik
Odpovědět
Také by mě zajímala cena, děkuji mnohokrát :-)
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Gynekomastie Taisir Zakout

Na zákrok sem se rozhodl protože od buberty sem měl problém s gynekomastie styděl sem se za to tím pádem sem nejezdil radši nikde na dovolené ani na bazény a už vůbec nepříjemné se někde převlékárny mezi lidmi až tak mi to bylo nepříjemné. To...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.