Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok
Brno
Přibližná cena: 18.500 Kč
Uvedl/a: Liduu. Může se lišit podle pacienta a složitosti. Průměrná cena zákroku: Labioplastika je od 17.000 Kč.
Zákrok: stojí to za to
Informuje: Liduu. 97% pacientů uvedlo, že to stojí za to.
Hodnocení od: Liduu o: Centrum plastické chirurgie - SurGal Clinic, s.r.o.
U paní doktorky jsem podstoupila labioplastiku s lokálním umrtvením. Paní doktorka je příjemná, empatická a s výsledkem zákroku jsme velmi spokojená. Čekací doba na konzultaci i samotný zákrok je velmi krátká, vše jsme stihli v rámci cca 14 dní. Klinika je čistá, zaměstnanci ví, co mají dělat, vše běží jako po drátcích, instukce jsou jasné. Paní doktorku i kliniku SurGal Clinic mohu jen a jen doporučit. Kéž by to takto fungovalo všude.
Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!
Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.
Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.