Podkožní bouličky

Kamila8047
15. 3. 2009 · Poslední odpověď: 18. 3. 2009

Dobrý den, udělala se mi taková boule na spánku, zašla jsem s tím na chirurgii a tam mi ji vyřízli. Jelikož viděli můj obličej, tak mi doporučili se někde zeptat po chemickém peelingu. Dělají se mi takové podkožní tukové bouličky hlavně na spáncích, červené flíčky a vše co k akné patří. Je mi 16 a chtěla bych mít pěknou pleť. Chodím i na kosmetiku ale to mi nějak nepomáhá. Pomohl by mi chemický peeling? Děkuji za odpověď.

Reklama

odpovědí (6)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

18. 3. 2009

Vážená slečno,
i když Vás osobně neznám, předpokládám, že by Vám chemický peeling pomohl vyhladit a sjednotit pleť. Někdy je u akne potřeba fyzikální léčbu ( chemický peeling, fototerapii- laser a IPL) kombinovat i s místní a celkovou léčbou, zvláště v případech tvoří-li se Vám záněty v hloubce, které by mohly být příčinou vzniku nehezkých jizev.
Na naší klinice provádíme chemický peeling od firem Renophase, Biomedic a Neostrata.
Odborná konzultace stojí 600 Kč.

S přátelským pozdravem MUDr.Tereza Gabryšová
dermatolog klinika GHC Praha
tel. ********

Praha
Estetická chirurgie, Estetická medicína ...
17. 3. 2009

Vážená slečno,

na váš problém bych vám spíše doporučil laserové ošetření a vhodnou dermatologickou léčbu.Chemický peeling na našem pracovišti provádíme rovněž.Objednáváme ne recepci dermatologie tel.******* nebo ******.
Konzultace jsou zdarma.

Hezký den.

MUDr Kravciv,dermatologie ********

Praha
Estetická chirurgie
16. 3. 2009

Dobrý den,
budete-li mít zájem, objednejte se prosím, k osobnímu vyšetření k našemu kožnímu lékaři na tel. č. ********** nebo ******. Doporučí Vám pro Vás nejvhodnější řešení.
Zdraví prim. MUDr. Blanka Vraspírová

Ústí nad Labem
Plastický chirurg
16. 3. 2009

Dobrý den,
ve Vašem případě doporučuji konzultaci v některém z laserových center, v případě akné je chemický peeling účinný, popřípadě v kombinaci s laserem Smoothbeam, dále také s doplňující kosmetikou Neostrata. Máte-li zájem, objednejte se, prosím, na telefonním čísle **********, *********. Přeji příjemný den, Jana Šindelářová, Laserové centrum Anděl.

Praha
Estetická medicína, Dermatologie
16. 3. 2009

Vážená slečno,

chemický peeling je velmi účinný zvláště pak v kombinaci s dalšími zevními prostředky - krémy lotia etc.V případě zájmu mě kontaktujte. Výsledky jsou velmi pěkné.

dr. Stratilová

Brno
Plastický chirurg, Dermatolog
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Odstranění lipomu
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 1. 8. 2023
Odstranění kožních výrůstků
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 7. 7. 2023
Frakční laser
7 odpovědí, nejnovější odpověď: 26. 2. 2016

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře