Změna rozhodnutí o velikosti implantátu

Změna rozhodnutí o velikosti implantátu

MartinaKom
MartinaKom  |  návštěvník  |  Praha
  • 28 odpovědí
  • 2 Likes
Dobrý den, jsem po konzultaci, s panem doktorem jsme si, jak se říká sedli, mám už dohodnutý i termín operace, bylo mi doporučeno: tvar kapka, uložení pod sval, podprsní rýhou (ev. dvorcem) a vel. 250-280 ml. Vzhledem k tomu, že mám naprostou důvěru k lékaři odborníkovi, který ví co dělá, k jsem ani nepochybovala, ALE! Mám jednu známou - je modelka, která augmentaci podstoupila a ta mi řekla, že 250 ml je málo a abych nebyla pak zklamaná, pochybovala i zvoleném tvaru, že má 2 kolegyně, které šly po kapakách na předělání na kulaté s nízkým profilem. Pohybuje se mezi modelkama, tam zná asi 10 děvčat, které to podstoupily a všechny mají kulaté, nízkoprof. a minimálně 300ml. Ona sama má 300ml, nízkoprof., ulož pod sval a zdají se mi takové akorát:-). Takže teď jsem vážně dostatečně zmatená a nevím jak dál, zřejmě mi nezbyde nic jiného, než další konzultace s panem doktorem. Máte Vy lékaři zkušenosti s opakovanou konzultací a se změnami přání klientek, nebudu za "nerozhodnou husu"? Nejhorší je, že si to opravdu nedokážu vůbec představit, ten výsledek:-(. Díky za vyslechnutí a za Váš čas. Hezký den Martina K.
MUDr. Jiří Paděra - Perfect Clinic  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 1864 odpovědí
  • 282 Likes
Dobrý den, změna původní velikosti implantátu před operací není vyjímkou. Jde pouze o domluvu mezi |Vámi a lékařem. Z hlediska velikosti - nelze se přesně řídit tím, jaký implantát byl užit u Vaší známé, neboť každá pacientka má jiná prsa a tedy použitím stejného implantátu nemusí vzniknout stejná velikost prsů. A z hlediska Vaší nepředstavy jaká prsa vzniknou 300 ml implantátem, použitím specielních epitez implantátu vložených do spodního prádla není problém naimitovat budoucí velikost prsů při konzultaci. dr.Paděra
MEDICOM Clinic  |  Premium member  |  Praha, Brno, Ústí nad Labem
  • 1211 odpovědí
  • 40 Likes
Dobrý den,

plně Vás chápu, můžete mi zaslat své foto a rádi Vám poradíme.

S pozdravem,
Ing. Monika Janáková
Marketingová managerka Medicom VIP
E-mail: janakova@medicomvip.cz
MUDr. Robert Remeš  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Chrudim
  • 1263 odpovědí
  • 45 Likes
Dobrý den. Určitě ne! Naopak, každý plastik bude raději, když přijdete na konsultaci navíc, než byste byla po operaci zklamaná. JInak výsledek s anat. implantáty se nechá nasimulovat vnějšími epitesami v podprsence. Nashledanou, dr. Remeš
MUDr. Janka Točíková  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 497 odpovědí
  • 81 Likes
Je to příliš vážná a drahá záležitost,než by jste se obávala pořádně se dohodnout.Hlavně musíte vědět co chcete a dohodnout se s operaterem,než se potom užírat.
MUDr. Jiří Vrbický  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 428 odpovědí
  • 124 Likes
Stran rad od vaši známé modelky.Implantáty velikosti 300 a více ,nízký profil mívájí dost širokou základnu.Jistě je takový implantát vhodný pro vysokou dámu (a to modelky jsou),která má širší hrudník a pěkná prsa bez poklesu již před augmentací.Je to taky váš případ ??Porada s operatérem je jistě vhodná.
s pozdravem Dr. Vrbický
  • 4496 odpovědí
  • 1300 Likes
Vidíte, zas tak velikou důvěru nemáte. Buď dáte na to "jedna paní povídala", nebo ne. Rozhodně doporučuji, pro uklidnění zajděte tam ještě jednou a vysvětlete to svému operaterovi jako nám. S takovými pacientkami se setkávám často a nevadí mi to. Spíše mne to alarmuje k tomu, abych situaci ještě znova vysvětlil a připomněl všechna pro a proti. Někdy dokonce dávám na vybranou z několika velikostí. Řeknu názor na velikost jakou bych doporučoval já a nechám ji vybrat třeba i tu o které si myslím, že je moc velká. Doplním rizika a udělam nba čem jsme se dohodli. Mělo-li by to být "přez moji čáru" pak vysvětlím, že tak veliké jsou už nesmysl a že do toho už nejdu. Nebo si zobjektivisujte situaci u jiného atestovaného plastického chirurga. Zdraví Dr. Tomáěšek  6079... Zobrazit číslo 607990077  Telefon
RIVA-PROMEDIX, s.r.o.  |  Basic member
  • 334 odpovědí
Dobrý den, jistě bych Vám doporučil zopakovat konzultaci u pana doktora s otázkami, které máte a prodiskutovala možnosti, které přicházejí v úvahu. Ne každý je vhodný pro daný typ implantátu a proto jo edobré, aby Vám pan doktor i předvedl,jaký výsledek můžete očekávat. dr.Pachman,klinika Riva, Brno
MartinaKom
MartinaKom  |  návštěvník  |  Praha
  • 28 odpovědí
  • 2 Likes
Děkuji Vám všem za vyslechnutí a za rady...jsem objednaná na další konzultaci a půjdu ještě na jednu konzultaci k jinému lékaři a po té se uvidí. Děkuji Vám a přeji všem krásné dny, s pozdravem Martina K.
Ashley  |  návštěvník  |  Ústecký kraj
  • 2 odpovědí
Ahoj Martinko,
tva kamaradka ma pravdu.250-280ml jsou opravdu male implantaty,aspon v nasich ocich,co jsme operaci podstoupili.Ja mela poprvre 250ml,sla jsem podruhe na
360ml a i tak se mi implantaty nezdaji byt dost velike.
Podle meho mineni,jdi jeste jednou na konzultaci a stuj
si za svym,ze chces vetsi implantaty,jelikoz z nejakeho
duvodu je plasticti chirurgove nechteji delat ale kdyz si budes stat za svym,tak ti je udelaji.Pod 350ml nechod,jelikoz budes litovat.Pod svalem vypadaji implantaty mensi nez nad svalem,tudiz se zeptaj na 350ml a budes spokojena !!! VER MI.pokud potrebujes poradit ohledne dalsich veci,napis mi.Ja podstoupila operaci 25.11.2009. drzim ti palecky.AShley
MartinaKom
MartinaKom  |  návštěvník  |  Praha
  • 28 odpovědí
  • 2 Likes
Ahoj Ashley, díky moc za zprávičku, už jsem objednaná na další konzultaci:-), jsem tak na vážkách, že mi ani nic jiného nezbývá. Nejlepší rady a tipy jsou od toho, kdo augmentaci již podstoupil. A co tak slýchávám, tak představy klientek se dost liší od představ lékařů.-). Na opku jdu až na konci března - musím čekat, kvůli dovolené. Takže čásku je dost. Ještě jednou díky a dám vědět, jak jsem nakonec dopadla.
MUDr. Jiří Paděra - Perfect Clinic  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 1864 odpovědí
  • 282 Likes
Víte, ty ..." nějaké důvody.." pochopíte za několik let, až prsa vlivem těžkého implantátu poklesnou a implantát bude kryt pouze kůží a velmi tenkou vrstvou prsní žlázy šíře asi 5mm, bude zcela jasně viditelný a hmatný pod kůží. Ale asi na to musíte přijít pouze vlastní zkušeností a obtížemi z toho vuniklými. dr.Paděra
MartinaKom
MartinaKom  |  návštěvník  |  Praha
  • 28 odpovědí
  • 2 Likes
Děkuji i za Váš názor pane doktore, nemám potřebu mít obrovská prsa (moje nevlastní maminka má prsa č.7 a není jí co závidět), jde mi opravdu jen o to, že si to nedokážu VŮBEC představit a netuším, jak moc se moje nulky změní ve vysněná prsa, jsem asi směšná a Vám přijdu hloupá, ale pro všecky tyhle hloupé připomínky jdu na tu druhou konzultaci a znovu vše s doktorem probereme a využiju možnost simulace vnějšími epitesami v podprsence, jak mi zde poradil jiný pan doktor. Děkuji Vám. Hezký večer, Martina K. P.S.: Jsem bývalá zdravotní sestra a lékaře velmi respektuji, ale na druhou starnu jsem i marnivá ženská a musím si to nechat projít hlavou a k tomu okolní názory patří:-).
MartinaKom
MartinaKom  |  návštěvník  |  Praha
  • 28 odpovědí
  • 2 Likes
Jééé, to s těmi epitesami jste mi poradil vlastně Vy, omlouvám se:-). A děkuji!!!
Lussy  |  návštěvník  |  Praha
  • 1 odpovědí
Dobrý den,v únoru podstoupím augmentaci prsou.Měřím 178/58kg,kupuji si podprsenky velikosti 75B.Vybrala jsem si vel.implantátu 320ml,bylo mi doporučeno kapkovitý tvar pod prsní sval v podrsní rýze.Chtěla jsem se zeptat jestli jsem neměla ubrat na velikosti z hlediska brzského poklesu prsou.Prostě jestli nebudou moc těžké.Pořád jetě váhám jestli jsem neměla zvolit menší implantáty.Děkuji za odpověď. Lucka
MUDr. Robert Remeš  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Chrudim
  • 1263 odpovědí
  • 45 Likes
Dobrý den, bez vyšetření Vám bohužel nikdo z nás neporadí. Záleží také na tvaru a rozměrech prsů, na kvalitě tkání, atd. Věřte svému operatérovi, nebo zajděte za někým dalším, aby Vás mohl vyšetřit. Nashledanou, dr. Remeš
  • 4496 odpovědí
  • 1300 Likes
Takovéto otázky můžete klást jen lékaři, který Vás vyšetřil. Jinak to nejde. Tuším však, že 75 B jsou naprosto normální spíše větší prsa i bez zvětšení. Zdraví Dr. Tomášek  6079... Zobrazit číslo 607990077  Telefon
Klinika GHC Praha  |  Premium member  |  Praha
  • 1722 odpovědí
  • 18 Likes
Dobrý den,

důkladně vše proberte se svým operatérem. V případě Vašeho zájmu o další názor jsou Vám k dispozici také naší špičkoví plastičtí chirurgové, nezávaznou konzultaci jsme schopni zajistit běhm několika dní. Její cena je 500,- Kč. Pro objednání termínu jsme Vám kdykoliv k dispozici.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC

Markéta Koňaříková
Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel:  222 ... Zobrazit číslo 222 211 206  Telefon ,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz
Body klinika plastické chirurgie  |  Premium member  |  Brno
  • 160 odpovědí
  • 2 Likes
Dobrý den, rozhodně vše proberte znovu se svým operatérem, v případě nejistoty vyhledejte ještě jiného erudovaného plastického chirurga.Za Body kliniku Brno dr.Zimovčáková
Body klinika plastické chirurgie  |  Premium member  |  Brno
  • 160 odpovědí
  • 2 Likes
Dobrý den, vše znovu proberte se svým operatérem. V případě nejistoty a pochyb si zajděte k jinému erudovanému plastickému chirurgovi. Za Body kliniku dr. Zimovčáková

Související recenze a zkušenosti

Spokojený/á     

Jsem měsíc a týden po operaci a jsem z výsledku nadšená. Pana primáře jsem si "vyhlídla" tady podle fotek jeho zákroků - vypadalo to přesně to pravé pro mě: že umí z malých vykojených psích oušek vykouzlit krásná kulatá ... Více 

2 Likes   4 Komentářů  

Související indikace

Doktor ve Vašem okolí