Dobrý den, prosím o radu ohledně koutků úst. Je mi 43 let a mám čím dál tím více koutky rtů směrem dolů. Zbytečně mi to dělá smutný výraz. Podobné dotazy tu již jsou, ale prosím o konkrétní posouzení a případně doporučení kliniky na Moravě. Děkuji
Dobrý den, koutky směrem dolů se nejčastěji řeší botoxem k vyblokování svalu co je táhne nadol a kyselinou hyaluronovou k podpoře koutku. Vždy je důležitý individuální přístup dle toho jak klientka celkově vypadá, zda pro lepší efekt není nutné aplikovat výplň kys. hyaluronové i na jiné místa.
Přeji hezky den
S pozdravem Veselá
existuje několik možností jak ústní koutky zvednout. Jednou z nich je použití dermálních výplní kyseliny hyaluronové, další možností je aplikace malé dávky botulotoxinu do svalů táhnoucích koutek směrem dolů, další možností je lifting koutku nebo celých tváří pomocí mezonití, což je skvělá metoda pro omlazení a zpomalení poklesu celých tváří včetně ústních koutků. Jaká metoda Je vhodná přímo pro vás, to zjistíme až při osobní návštěvě. S pozdravem MUDr Radek Poláček
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.