Dobrý den, v pubertě jsem trpěla sebepoškozováním kvůli rodinným problémům. Mám na ruce pár nevzhledných jizev a ráda bych se jich nějak zbavila nebo je udělala méně viditelné. Nevím jakou metodu zvolit a kam jít, aby se na mě nedívaly jak na blázna. Prošla jsem hodně diskuzí, ale všechny už byly hodně staré. Tak doufám, že v této době už je technologie trochu dál. Děkuji moc za odpovědi.
Dobrý den,
v současné době lze řadou lékařských metod korigovat vzhled jizev, a to i řadu let starých. Volba adekvátní léčby záleží především na typu jizvy.
U jizev po sebepoškození ( jsou především na předloktích, trupu...) mám velmi dobré zkušenosti s aplikací frakční radiofrekvence přístrojem e-Matrix. Dochází k redukci nepravidelností kůže, jizva je méně patrná a více integrovaná do okolní zdravé kůže, nutné absolvovat alespoň 3 ošetření. U starých jizev je vhodný také microneedling ( mikrojehličkování) vyžadující také opakovaná sezení. Metody je možné s odstupem kombinovat.
S pozdravem
MUDr.Martina Neradová Richterová
DermaConcept s.r.o., Medicom clinic Brno
Dobrý den ještě jednou,
každá metoda je jinak finančně náročná - například 1xfrakční mikrojehličková radiofrekvenci stojí 7900 Kč, ve zvýhodněném balíčku jsou 3x ošetření za 17.000 Kč. Vše bychom společně probraly na bezplatné a nezávazné konzultaci.
Zmíněné metody jizvy nikdy úplně neodstraní, ale dokážou je korigovat v tom smyslu, že se stanou méně viditelnými (zesvětlají) a na dotek jemnějšími.
Pro objednávky nás kontaktujte telefonicky, osobně či emailem.
Krásný den, Petra Clinic
Dobrý den,
naše klinika vám může nabídnout kombinaci následujících metod: frakční laser Fotona, biostimulační laser a frakční mikrojehličková radiofrekvence.
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.
S pozdravem
Petra Clinic
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.