Klepnutím na obrázek jej zobrazíte v plném rozsahu

"krupička" na čele

lukas550
lukas550
5. 6. 2018 · Poslední odpověď: 6. 6. 2018

Dobrý den, už nějaký čas mám na čele bezbarvé pupínky "krupičku". Z dálky to nejde poznat, ovšem když výjdu ven na slunce, okamžitě jdou vidět. Pleť je na dotek hrbolatá drsnější. Peeling moc nefunguje a to dbám o každodenní čištění pleti mycím gelem.Zkoušel jsem i několikrat je vymačknout což jde dost obtížně a dlouho se mi pak rány hojí a stejně po nějaké době mě zase vyskočí na čele.
Na internetu dle zkušeností lidí jsem narazil na gel akneroxid tak vaham jestli koupit, prosim o radu

Reklama

odpověď (1)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Nejlepší odpověď· 6. 6. 2018

Dobrý den, foto je značně neostré, anamnézu nevíme, nelze ani říci, zda se jedná o akné či ne. Prosím, navštivte kožního lékaře. Pokud někdy jezdíte do Prahy, můžete se objednat u nás, nemáme ale smlouvy s pojišťovnami, takže vstupní vyšetření si hradí pacient, cena je 670 Kč. Objednání je možné přes naše call-centrum - tel. 222 211 206 nebo 222 211 208.
Příjemný den,
MUDr. Nina Koutná, dermatolog, Klinika GHC Praha

Praha
Plastický chirurg, Dermatolog
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Léčba akné
1 odpověď, nejnovější odpověď: 18. 1. 2021
Laserová dermatologie
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 25. 3. 2020

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře