Jedna noha znatelně silnější než druhá

sylvaka
7. 7. 2014 · Poslední odpověď: 9. 7. 2014

Dobrý den,mám jednu nohu znatelně silnější než druhou,na sonu mi řekli,že je to tuk,poradte,co dělat,abych měla nohy přibližně stejné,mám problémy s kalhotami,stydím se jít plavat atd.Děkuji Sylva

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Nejlepší odpověď· 9. 7. 2014

Já jednoznačně doporučuji osobní vyšetření na pracovišti, kde jsou zkušenosti jednak s liposukcí ale také s problemem lymfedému. Musí se to vidět a musí se zjistit důvod odlišných objemů končetin. Počítjte však s tím, že nikdy nelze odstát tuk tak aby obě nohy byly úplně stejné. Liposukce je hlavě na osdátí tukových polštářů a ne na snižování dlouhých a rovných ploch. To lze velice těžce.
Na konsultaci (500,-.)
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg

Praha
Plastický chirurg
8. 7. 2014

Dobry den, pokud se jedna dle vysetreni o tuk, jednoznačně doporučuji invazivní liposukci, po které bude výsledný efekt ihned. Zdravi dr vraspirova B.

Ústí nad Labem
Plastický chirurg
7. 7. 2014

Dobrý den,určitě doporučuji nejprve konzultaci a poté,bude-li potvrzena asymetrie způsobená tukem tak invazivní liposukci,nejlépe ambulantní tumescentní.
Všechny metody neinvazivní nejsou schopny odstranit tak velké množství tuku přirozenou cestou tedy močí.Jejich výsledky jsou minimální a přechodné.
V Brně bych doporučila MUDr.Paducha z Medicomu.
MUDr.J.Kačírková

MUDr. Jaroslava Kačírková
4.8
(13)
Černošice
7. 7. 2014

Dobrý den,

v případě problému, který popisujete a který je způsoben nadměrným nahromaděním tuku je možné řešit několika způsoby. Jednim z nich je klasická liposukce, dále je pak možné využít méně invazivní či neinvazivní metody, jako jsou kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting, či modelace pomocí injekční lipolýzy preparátem Lipolytic či Aqualyx. Záleží samozřejmě v jaké oblasti a jakém rozshu se tento problém nachází, to z uvedeného není patrné.

S pozdravem Dr. Helena Reisingerová

Klinika Mediestetik,

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Operace očních víček
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 6. 7. 2021
Operace dolních víček
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 9. 2020
Operace očních víček
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 10. 8. 2017
Operace očních víček
1 odpověď, nejnovější odpověď: 2. 6. 2019
Zvětšení prsou
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 15. 10. 2008
Vpáčené bradavky
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 18. 7. 2019
Zvětšení prsou
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 3. 11. 2015
Estetické operace přednoží
Žádné odpovědi
Křečové žíly
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 28. 7. 2014
Labioplastika
5 odpovědí, nejnovější odpověď: 10. 11. 2009

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře