Liposukce břicha a vnitřních stehen - rekonvalescence

Máte před zákrokem?

Vyplňte krátký dotazník a pošlete nezávaznou poptávku až 4 specialistům na tento zákrok. Díky dotazníku snadněji získáte konkrétní odpověď od špiček v oboru – rychle a zdarma.

Máte po zákroku?

Sdílejte své zkušenosti v rychlé anketě a pomozte ostatním se lépe rozhodnout.

  1. Step 16
  2. Step 17
  3. Step 18
  4. Step 19
  5. Step 20
  6. Step 21
  7. Step 22
  8. Step 23

Kdy chcete liposukci podstoupit?

Jakou partii chcete nejvíce ošetřit?

Už jste někdy liposukci podstoupil/a

O jaké metodě přemýšlíte?

Jak jste zkoušel/a zhubnout do této chvíle?

Jak dlouho se pokoušíte zhubnout?

Pomohla by vám v rozhodování možnost platby na splátky?

Chtěla byste se připojistit na případné komplikace po zákroku?

Liposukce břicha a vnitřních stehen - rekonvalescence

M.M  |  návštěvník  |  Liberecký kraj
  • 2 odpovědí
Dobry den. Za par dni jdu na liposukci trochantericke oblasti a vnitrnich stehen.Jak dlouho po tomto ambulantnim zakroku muzu absolvovat liposukci "spodniho" bricha ? Jak dlouha je rekonvalescence?Nepracuji v kancelari,mam praci ve stoje s lehcim zvedanim ,tedy to asi nebude pres vikend... mohu si rict o neschopenku,nebo je to jen muj "boj" a musim si vzit dovolenou? Co se tyce bolesti,lze ji zvladat cca jako u stehen,tedy s pomoci ibuprofenu?Moc dekuji za odpovedi MM
MUDr. Jaroslava Kačírková  |  Basic member  |  Otorinolaryngologie  |  Černošice
  • 614 odpovědí
  • 121 Likes
Pokud jdete na ambulntní liposukci ,předpokládám , že se jedná o zákrok invazivní , tedy se skutečným odsátím tuku, např.tumescentní technikou, pak je doporučeno šetření dolních končetin po dobu nošení kompresu ,t.j.14 dní.Je zde významnější výskyt modřin a otoků vzhledem zátěži dol.končetin.Dlouhodobé stání není vhodné
Užívání Ibuprofenu na bolest je nevhodné, zvyšuje pohotovost ke krvácení. Pokud jdete na neinvazivní výkon např radiofrekvenci nebo ultrazvuk nejsou nutná žádná opatření, protože se v podstatě nejedná o lipodukci.
MUDr.J.Kačírková Medilip
  • 4283 odpovědí
  • 1230 Likes
Já osobně čekám minimálně půl roku, ale nejraději operuji rok po předchozím výkonu. Neschopenka se na estetické operace nevztahuje. Liposukce moc bolestivé nejsou. Já doporučuji kompresivní bandáž měsíc non stop a další 2 měsíce alespoň ořes den. To kvůli nerovnostem, které jsou po kompresi mírnější.
Určitě se s Vaším problémem obraťte na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Nestyďte se na úroveň vzdělání a zkušeností lékaře zeptat. Ideální je jít na konsultaci na více pracovišť a vybrat si svého operatéra.
Můžete se objednat i k nám. Na konsultaci na  6079... Zobrazit číslo 607990077  Telefon
Zdraví Dr. Tomášek
Klinika YES VISAGE - klinika estetické medicíny a plastické chirurgie  |  Premium member  |  Praha, Brno, Ostrava Bratislava
  • 537 odpovědí
  • 132 Likes
Dobrý den,
souhlasím, neschopenka se na toto nevztahuje. Ibuprofen ovlivňuje krevní srážlivost, tudíž je vhodné vysadit už 14 dní před operací. Pacient po zákroku není vyřazen z běžného či pracovního života. Po liposukci je klient schopen fungovat již druhý den, po dvou dnech pak i běžné fyzicky nenamáhavé či kancelářské práce. Doporučuji osobní konzultaci, kam se můžete objednat na tel. čísle  227 ... Zobrazit číslo 227 777 777  Telefon nebo e-mailem info@yesvisage.cz. S pozdravem MUDr. Tomáš Paduch, Klinika YES VISAGE

Poraďte se s odborníkem v oboru Liposukce

Související recenze a zkušenosti

Iveta 3.8.2018
Spokojený/á

Operaci jsem podstoupila 15.5. 2018. Tímto děkuji celému personálu, který se o mě skvěle staral. A především panu doktorovi, z jehož výsledkem operace jsem maximálně spokojena. Měla jsem malá prsa ,asymetrické a hodně po... Více 

3 Likes   4 Komentářů  
Doktor ve Vašem okolí