Co na hluboké jizvy po akné?

PavelSti
12. 9. 2013 · Poslední odpověď: 16. 9. 2013

Dobrý den ,je mi 17 let (skoro 18) a před 3 lety jsem měl silné akné.Teď mi po něm zbyly už jenom jizvy ,které se mi zdají docela hluboké a jdou videt hlavně ,když jsem unavený.Mám je na obou lících a nějaké drobnější na čele.Byl jsem už několikrát na laseru CO2 ,ale nezdá se mi ,že by měl nějaký znatelnější účinek. Jakou byste mi navrhovali metodu a kolik by stála? Děkuji.

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den,

co se týče jizviček po akné, můžeme Vám nabídnout frakční mikrojehličkovou radiofrekveci v kombinaci s biostimulačním laserem s použitím 100% séra kyseliny hyaluronové. Mohu Vás tímto pozvat na bezplatnou a nezávaznou konzultaci?

S pozdravem
Petra Řehořková
Petra Clinic

Dobrý den,
nejpřesnější odpověď bychom Vám dali po shlédnutí Vaší pleti. Takto obecně můžeme říct, že snad není nutno začínat s nejdražšími ošetřeními, naše pracoviště má velmi dobrou zkušenost s ošetřením, kterému se říká microneedeling. Při tomto ošetření dochází k rozrušení jizviček sadou jehliček, do pleti se zanese speciální sérum s výživou, vitamíny, aminokyselinami, růstovým faktorem a prostě vším, co pleti svědčí. Poté se pleť díky vpichům hojí novým kolagenem. Metoda je to elegantní, účinná a nebolestivá.Dle výsledků po tomto ošetření lze pak ještě dohydratovat pleť kyselinou hyaluronovou. To vše nabízíme probrat v naší bezplatné poradně, objednat se můžete
S přátelským pozdravem
MUDr. Milena Vojtíšková

Praha
Estetická chirurgie, Estetická medicína

Dobrý den,
mohu doporučit Ultrafiltráty BIOPULSE.  Pro více informací navštivte naší web stránku kde najdete i kontakt pro osobní konzultaci.J.Vendelinová, Ultrafiltráty s.r.o.

Ultrafiltráty BIOPULSE
(0)
Praha

Dobrý den,

jizvy po akne mohou být terapeutickým oříškem. Kromě CO2 laseru používáme na ,,zbrušování a zahlazování,, frakční plasmu, která vedle pálení na povrchu prohříváním stimuluje tvorbu kolagenu pod jizvou (cena 2500-5000 Kč), u velmi vtažených jizev je vhodné vazivové provazce vtahující jizvy podříznout metodou Aptos wire a velmi dobré zkušenosti máme i s aplikací zasíťované (husté)kyseliny hyaluronové přímo do jizev nebo plošně v oblasti s jizvičkami metodou skinbooster ( cena 280+6700 za 1ml).

S přátelským pozdravem MUDr.Tereza Gabryšová dermatolog kliniky GHC Praha

Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Jizvy po akné
1 odpověď, nejnovější odpověď: 23. 10. 2020
Korekce jizev
21 odpovědí, nejnovější odpověď: 4. 2. 2013
Laserová léčba akné
1 odpověď, nejnovější odpověď: 4. 12. 2012
Léčba akné
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 11. 10. 2020
Léčba akné
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 7. 2. 2023
Jizvy po akné
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 16. 2. 2017
Jizvy po akné
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 6. 1. 2015
Korekce jizev
4 odpovědi, nejnovější odpověď: 19. 5. 2008
Microneedling
1 odpověď, nejnovější odpověď: 24. 1. 2015
Jizvy po akné
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 10. 3. 2015

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře