Podbradek/nevýrazná brada a nos se skobou

Anonymous654712
Anonymous654712
3. 5. 2018 · Poslední odpověď: 24. 5. 2018

Dobry den, Mám 17let (za 3měsíce 18), 43kg a 160cm. Jsem stihla, ale trápí mě podbradek/nevyrazna brada a nos se skobou. Co se týče brady, co si myslíte ze by pro mě bylo ideální? Liposukce/posunutí čelisti/implantát/bioplastika. Co se tyče nosu, který chci vyřešit nejdříve (nejlépe v květnu), tak hledám šikovného doktora, u kterého je možno zaplatit půlku zákroku a zbytek doplatit ve splátkách (nejlépe bez navýšení) a nebude vadit, ze mám 17let. Zákonný zástupce je samozřejmostí. Vim, ze je důležitá konzultace, ale chci aspoň trochu poradit. Dekuju. Posilam aktuální fotku X představa  XXX fotky byly na přání pacienta smazány

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Na našem pracovišti děláme dospělé jedince, tedy po 18 tém věku života. Jste vhodná asi na profiloplastiku, ale obličej bude zralý tak kolem 22 - 23 roku věku. Je to ny Vás. Určitě se obraťte s takovýmto problémem na ATESTOVANÉHO PLASTICKÉHO chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Můžete se stavět také u nás. (po 18 roce života)
Na konsultaci se můžete objednat na *********, nebo na našem objednávkovém formuláři našeho webu - zavoláme pak sami.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Dobry den,
u planovani rinoplastiky je dulezite ukonceni kostniho rustu (i proto se operace provadeji az od 18cti let) a taky je vhodne alespon zakladni vysetreni funkce nosu, ktere nam urci, jestli by planovana operace byla pouze esteticka, nebo i funkcni.
Co se tyce brady- dle fotografie nepredpokladam, ze by Vas profil nejak dramaticky zmenilo odsati podbradku. Problem tkvi spis v nedostatecne vysunute spodni celisti a chybejicimu objemu v oblasti brady.
Idealni je konzultace u maxilofacialniho chirurga, kde se zaroven posoudi dopad eventuelniho predsunuti celisti na Vas skus. Chybejici objem brady se da ale nahradit i implantatem, nebo v mensim rozsahu i pomoci injekcnich vyplni.
S pozdravem
Juraj Payer

Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz. Kostěné zákroky by se měly obecně dělat až po 18. roce věku, ne kvůli plnoletosti, ale pro dokončení vývoje a růstu obličejových kostí. Nicméně možnosti úpravy jak v oblasti brady a podbradku, ale i nosu, jistě můžeme probrat při osobní konzultaci. Tu lze domluvit na tel. **********(ambulance plast. chirurgie).
S pozdravem,
MUDr. Kulhánek

Dobrý den,
k posouzení podbradku a vlastní brady bude nutná osobní konzultace. Je nutné zjistit event. vrstvu tuku v oblasti podbradku. Dále vyšetřit skus zubů a následně posoudit event. rozsah úpravy vlastní brady. Hrbol nosu lze odstranit, konkrétní tvar celého nosu můžeme posoudit a domluvit také při osobní konzultaci. V případě Vašeho zájmu se Vám budeme rádi věnovat.
S pozdravem,
Dr. Němec
Ústav estetické medicíny Praha
recepce tel: ******

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi