Teosyal nebo Restylan?

elizabet
elizabet
2. 8. 2011 · Poslední odpověď: 30. 4. 2018

Teosyal®Který přípravek je vhodnější - kvalitnější pro vyplnění vrásek v obličeji Restylan, nebo Teosyal ? Děkuji za odpověď. Jana

Reklama

odpovědi (3)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

Dobrý den, používám Teosyal a pokládám ho za skvělou výplň. Nad změnou neuvažuji. Takže spíš než co je lepší zní odpověď - já mám skvělé zkušenosti s Teosyalem a pro sebe jsem si ho vyhodnotil jako nejlepší.

Kladno
Estetická chirurgie, Estetická medicína ...

Dobrý den,
nedá se zcela jednoznačně říci, který z přípravků je vhodnější. Jednak jste si zrovna vybrala dva velice kvalitní a pak více záleží na mnoha dlaších faktorech - typu pleti, místě aplikace, množství aplikované látky a v neposlední řadě i erudici a zkušenostech lékaře. S pozdravy Martin Paciorek

Havířov
Plastický chirurg

Dobrý den,
takto se to nedá jednoznačně kvantifikovat, záleží nejvíce na typu pleti , množeství aplikovaného materiálu a s velké míry také na odbornosti ošetření. Obě výplně jsou jedny z nejlepších a proto také nejprodávanějších v ČR i ve světě. Na naší klinice máme bohaté zkušenosti s oběma.
Proto před každým ošetřením je nutná odborná konzultace s lékařem, který vybere a rozhodne, který materiál je pro Vás nejlepší.
S pozdravem,
MUDr. Kubátová

Praha
Estetická chirurgie, Estetická medicína ...
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Kyselina hyaluronová
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 22. 12. 2015

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře