Fyzická zátěž po augmentaci

Sandruska01
15. 6. 2010 · Poslední odpověď: 29. 6. 2012

Dobrý den, 23.8. mám podstoupit Augmentaci poprsí. Vzhledem k tomu, že jsem nikdy nebyla obdařená velkými ňadry, která se mi po odkojení dcery povolila (a ještě k tomu přispěl vělký úbytek váhy)se už moc těším :) Problém je v tom, že dceři je rok. Sice už sama chodí, ale pořád je ještě částečně závislá na mé náruči. Chci se tedy zeptat, jak moc a jak dlouho jí toto musím odepírat? Už jsem domluvená s maminkou i manželem, že mi ve všem pomohou, avšak vypočítali jsme jen 3 týdny, kdy bych byla v ,,opravdovém klidu,,. Myslíte, že po této době se budu moci začít pomalu navracet k normálu? Při konzultaci mi pan Alawa dal tolik informací, že mi tato otázka vypadla.... Děkuji Vám moc za radu. S pozdravem Sandra.

Reklama

odpovědi (4)

Všechny odpovědi na tento dotaz pocházejí od kvalifikovaných lékařů

29. 6. 2012

Dobrý den. Pokračovat v běžných denních aktivitách a vykonávat lehčí domácí práce můžete za 10-14 dní.Do6 týdnů se vyvarujte zvedání paží nad horizontálu.Těžší práce,zvedání břemen,cvičení posilování a jiné sportovní aktivity nejlépe postupně až po 2 měsících po operaci prsou a v elastické podprsence.Zdraví Mudr. Šulcová

16. 6. 2010

Dobrý den,

doporučuji Vám měsíc fyzického šetření, neboť tak dlouho probíhá chirurgické hojení. Po jednom měsíci se můžete pokusit plně zatěžovat. Může tedy zkusit i zdvihnout dítě. Ve druhém měsíci však při tom zdvihání může cítit nepříjemné pocity, ale s implantátem se již nemůže nic stát.

S přátelským pozdravem,
prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg

3 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj), Ústecký kraj...
Estetická chirurgie, Estetická medicína
15. 6. 2010

Vše je velice relativní, nelze se srovnávat s jinou pacientkou. Ideální je měsíc být opatrná. Ještě ideálnější nebýt sobecká a nechat se operovat až bude dítěti vív a nebude potřebovat takovou mateřskou péči, jak říkáte. Kolegu jménem Alwa neznám, nebo podle jména ne. Určitě se však te s takovýmto problemem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích. Můžete se stavět i u nás.Zdraví Dr. Tomášek

Praha
Plastický chirurg
15. 6. 2010

Jen skromný dotaz nesouvisející s vaším dotazem.Zeptal se vás pan Alawa kdy jste přestala kojit vaši dcerku ?
S pozdravem Dr. Vrbický

Praha
Plastický chirurg
Reklama

Najít další otázky

Podobné dotazy

Abdominoplastika
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 6. 1. 2010
Operace očních víček
6 odpovědí, nejnovější odpověď: 4. 6. 2020
Abdominoplastika
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 12. 3. 2012
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 27. 5. 2016
Zvětšení rtů
1 odpověď, nejnovější odpověď: 29. 10. 2024
Syndrom karpálního tunelu
1 odpověď, nejnovější odpověď: 19. 12. 2019
1 odpověď, nejnovější odpověď: 11. 1. 2017
2 odpovědi, nejnovější odpověď: 21. 8. 2015
Zvětšení prsou
3 odpovědi, nejnovější odpověď: 26. 2. 2022
Zvětšení prsou
1 odpověď, nejnovější odpověď: 5. 5. 2007

Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.

Poradit pacientovi
Zeptejte se lékaře
Estetická medicína