Dobrý den, jsem 10 měsíců po augmentaci s modelací...má prsa vypadají hůř, nežli před zákrokem ....sebevědomí jsem ztratila úplně...p.doktor na mé námitky po dobu kontrol reagoval, že je vše v pořádku, že reoperace nebude...., měla jsem velké bolesti po dobu 1 měsíce, ale stále jen byla odpověď, že se nic neděje, to přejde...dodnes cítím v pravém bolest a každé prso cítím jinak, jedno jako by mi neustále někam "ujíždělo", zajímalo by mě, zda mám šanci na opravu,zda jde i takovou práci opravit a vrátit mi sebevědomí..
Dobry den, no bohuzel dle obrazku prsa nevypadaji pekne. Dle meho nazoru je implantat vlozen pod svalem a to asymetricky, takze vysledek je takovy jaky je(((.Zkuste se domluvit se svym chirurgem na oprave.Hodne stesti dr vraspirova
Dobrý den.Mohu vás taky pozvat na konzultaci,při níž se dá lépe posoudit co se s tím dá udělat. Zdraví Mudr. Šulcová Hejnalová eleganz clinic
Pokud Vám operater řekl, že je vše v pořádku, pak bych doporučil zobjektivizovat situaci na jiném pracovišti a pak situaci řešit. Dle fotky určitě došlo k eleavaci implantátu a ta se měla řešit hned po operaci. Nemuselo to být hned operativní cestou, ale konzervativně - masážemi někdy implantát sesunout. Nyní to vypadá už jen na chirurgický postup.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.
Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…
Dobrý den , vždy se dá vše řešit. Já osobně bych Vám doporučil nejdříve sono prsou, a poté bych postupoval dále dle nálezu. Dle fota a k Vašim bolestem bych se příkláněl k tomu, že Vám vznikla výrazná kapsulární kontraktura. Pokud chcete, rád s Vámi vše osobně proberu při konzultaci, která je u mne zcela zdarma. Zustavam s pozdravem, MUDr. Paulis
Dobrý den, myslím, že by hodně pomohlo implantát v levém prsu posunout dolů a snížit podprsní rýhu na úroveň pravého prsu. Tím by se odstranilo velké vyklenutí v horní části prsu. Tím se samozřejmě může korigovat tvarová asymetrie, ale asi se mnoho neovlivní různé pocity v obou prsou. dr.Paděra
Informace zveřejňované na portálu Estheticon.cz nemohou v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.