Nepovedená augmentace

Máte před zákrokem?

Vyplňte krátký dotazník a pošlete nezávaznou poptávku až 4 specialistům na tento zákrok. Díky dotazníku snadněji získáte konkrétní odpověď od špiček v oboru – rychle a zdarma.

Máte po zákroku?

Sdílejte své zkušenosti v rychlé anketě a pomozte ostatním se lépe rozhodnout.

  1. Step 8
  2. Step 9
  3. Step 10
  4. Step 11
  5. Step 12
  6. Step 13
  7. Step 14
  8. Step 15

Jakou máte velikost prsou?

Jakou velikost prsou byste chtěla mít?

Jaký tvar prsou preferujete?

Jak byste nejlépe označila váš stav prsou?

Kterou značku implantátů preferujete?

Kdy by měla operace proběhnout?

Pomohla by vám v rozhodování možnost platby na splátky?

Chtěla byste se připojistit na případné komplikace po zákroku?

Nepovedená augmentace

Registrovaný uživatel  |  návštěvník  |  Praha
  • 4 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý den, jsem 10 měsíců po augmentaci s modelací...má prsa vypadají hůř, nežli před zákrokem ....sebevědomí jsem ztratila úplně...p.doktor na mé námitky po dobu kontrol reagoval, že je vše v pořádku, že reoperace nebude...., měla jsem velké bolesti po dobu 1 měsíce, ale stále jen byla odpověď, že se nic neděje, to přejde...dodnes cítím v pravém bolest a každé prso cítím jinak, jedno jako by mi neustále někam "ujíždělo", zajímalo by mě, zda mám šanci na opravu,zda jde i takovou práci opravit a vrátit mi sebevědomí..
MUDr. Jiří Paděra - Perfect Clinic  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 1861 odpovědí
  • 282 Likes
Dobrý den, myslím, že by hodně pomohlo implantát v levém prsu posunout dolů a snížit podprsní rýhu na úroveň pravého prsu. Tím by se odstranilo velké vyklenutí v horní části prsu. Tím se samozřejmě může korigovat tvarová asymetrie, ale asi se mnoho neovlivní různé pocity v obou prsou. dr.Paděra
Registrovaný uživatel  |  návštěvník  |  Praha
  • 4 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý den, děkuji za Váš názor. Zvažuji konzultaci i u Vás na Perfect Clinic, více názorů snad zabrání dalšímu zklamání a bolestem, jak pooperačních, tak těch přetrvávajících...
S pozdravem.
prim. MUDr. Blanka Vraspírová  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Ústí nad Labem
  • 1275 odpovědí
  • 416 Likes
Dobry den, no bohuzel dle obrazku prsa nevypadaji pekne. Dle meho nazoru je implantat vlozen pod svalem a to asymetricky, takze vysledek je takovy jaky je(((.Zkuste se domluvit se svym chirurgem na oprave.Hodne stesti dr vraspirova
Registrovaný uživatel  |  návštěvník  |  Praha
  • 4 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý den, děkuji za Váš názor. Bohužel dohoda s lékařem nebyla od počátku snadná, nehledě na to, že mu již opravdu nedůvěřuji a po takto odvedené práci bych k němu nešla a rozhodně ho nebudu doporučovat....Zkusím konzultaci u jiného lékaře a snad se nějaké řešení najde....

Reakce na Registrovaný uživatel

xxxxx  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
  • 7 odpovědí
Dobrý den, mám stejný problém jako pisatelka, jen bez bolesti, od operace jsem cca rok a půl. Možná, že nás operoval stejný "lékař".Ráda bych věděla, zda se při reoperaci hradí nový implantát nebo lze použít původní?

Reakce na xxxxx

xxxxx  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
  • 7 odpovědí
Ještě přikládám foto, prsa jsou opravdu ošklivá, každé jině a ještě jakoby dvojitá. Operace mně stála veškeré úspory a teď se stydím někde svléknout :-(

Reakce na xxxxx

Janča  |  návštěvník  |  Středočeský kraj
  • 122 odpovědí
  • 68 Likes
To by mě opravdu zajímalo, který "prase" toto dělalo.o(((
MUDr. Patrik Paulis  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha Bratislava
  • 62 odpovědí
  • 16 Likes
Dobrý den , vždy se dá vše řešit. Já osobně bych Vám doporučil nejdříve sono prsou, a poté bych postupoval dále dle nálezu. Dle fota a k Vašim bolestem bych se příkláněl k tomu, že Vám vznikla výrazná kapsulární kontraktura. Pokud chcete, rád s Vámi vše osobně proberu při konzultaci, která je u mne zcela zdarma. Zustavam s pozdravem, MUDr. Paulis
Registrovaný uživatel  |  návštěvník  |  Praha
  • 4 odpovědí
  • 3 Likes
Dobrý den, děkuji za Vaši nabídku, která mě potěšila, ale zároveň trochu vyděsila. Ráda přijmu Vaši nabídku na konzultaci, chtěla bych slyšet názor a radu...
S pozdravem.
  • 4439 odpovědí
  • 1282 Likes
Pokud Vám operater řekl, že je vše v pořádku, pak bych doporučil zobjektivizovat situaci na jiném pracovišti a pak situaci řešit. Dle fotky určitě došlo k eleavaci implantátu a ta se měla řešit hned po operaci. Nemuselo to být hned operativní cestou, ale konzervativně - masážemi někdy implantát sesunout. Nyní to vypadá už jen na chirurgický postup.
Určitě se obraťte s takovýmto problémem na atestovaného plastického chirurga se zkušenostmi v této problematice. Ideální je investovat do konsultací na více pracovištích.

Zdraví MUDr. Tomášek, plastický chirurg,
www.precizia.cz, davidtomasek@precizia.cz

Vyjadřujte se, prosím, ke kvalitě našich odpovědí…

Registrovaný uživatel  |  návštěvník  |  Praha
  • 4 odpovědí
  • 3 Likes
Děkuji za Váš názor. Ano, o vícero konzultací jsem už také uvažovala....mimo jiné i z toho důvodu, že se bojím nového zákroku, ještě mám v paměti tu bolest po operaci, 3 dny na kapačkách, velkého množství odtékající krve, žádné reakce lékaře...tolik jsem se těšila a výsledek je.....zklamání.
S pozdravem
prim. MUDr. Ludmila Šulcová Hejnalová MBA, LLM  |  Premium member  |  Plastická chirurgie  |  Praha
  • 590 odpovědí
  • 74 Likes
Dobrý den.Mohu vás taky pozvat na konzultaci,při níž se dá lépe posoudit co se s tím dá udělat. Zdraví Mudr. Šulcová Hejnalová eleganz clinic

Související recenze a zkušenosti

Registrovaný uživatel MUDr. Barbora Brezová PhD. 6.5.2019
Spokojený/á     

Velka vdaka Pani doktorke Barborke Brezovej.je skutocna proficka a ma zlate rucicky.vdaka nej sa opat citim byt atraktivnou zenou a nie iba ako mama 2 deti.jednoznacne ju odporucam ?

1 Like  

Související indikace

Doktor ve Vašem okolí