Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

23. 11. 2015 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

K MUDr. Majerové docházím již několik let, nejprve do Asklep...

Stojí to za to
Průměrná cena: 4.290 Kč

O lékaři

Hodnocení:
K MUDr. Majerové docházím již několik let, nejprve do Asklep...
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

K MUDr. Majerové docházím již několik let, nejprve do Asklepionu, kde působila a vzhledem k tomu, že jsem vždy byla velmi spokojena s jejím přístupem a prací, bez ohledu na slevové akce Asklepionem poskytované, docházím za ní na kliniku Medicom, a to na botox a výplně. Díky jejím zkušenostem při zákrocích a schopnosti posoudit, jakým způsobem mi pomoci ve snaze "omladit" obličej, se cítím mnohem lépe. Pracuji v mladém kolektivu, kterému chci ukázat, že i starší žena může vypadat dobře a udržovat se, což se mi díky MUDr. Majerové, alespoň se domnívám, daří. MUDr. Majerová má velmi dobrý přístup, je milá, profesionální, rovněž tak zdravotnický personál, který s ní spolupracuje, je na výborné úrovni. Vřele ji doporučuji.

1

Komentář (1)

Dobrý den, <br />
<br />
můžu se zeptat jakou výplň, kam a jak dlouho už si necháváte aplikovat? Nemáte fotky? To by bylo super..fotka řekne víc než tisíc slov..
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Modelace obličeje

Podstoupila jsem zákrok u MUDr.Tomáše Ventruby na V-Clinic. Byla jsem u něj již několikrát a vždy jsem moc spokojená jak s výsledkem, délkou výdrže zákroku i s celkovým přístupem pana doktora i jeho týmu. Před tím jsme byla jinde a výsledek...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.