Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

4. 5. 2016 · Aktualizováno: 16. 8. 2023

Konzultace v Perfect clinic

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Konzultace v Perfect clinic
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Byla jsem na konzultaci pobocky Brno kde mne uvitala na recepci neskutecne sympaticka pani Barbora a ihned mne informovala,ze jsou mirne ve skluzu a v prubehu se jeste asi 3x omlouvala. Nespechala jsem a byla jsem pisledni pacient,takze chapu, ze mirny posun muze byt,dulezita je informace a komunikace,coz se stalo. Byla mi nabidnuta kava,voda na ukraceni cekani. Za 15 min., mne uvital s omluvou i pan doktor Kobzik. Je to nesmirne sympaticky, empaticky lekar. Opravdu Vam nasloucha a vnima potrebu klienta. S konzultaci a pristupem jsem naprosto nadsena, ted jeste aby i domluveny zakrok dopadl ke spokojenosti, takze jsem napnuta jak ksandy :-)) Dekuji tymu Perfect clinic za jejich perfektni, lidsky pristup - neni to samozrejmosti. Byla jsem na dalsich dvou konzultacich a v porovnani je Perfect clinik s naprostym odskokem vyrazne lepsi a to po strance profesionality, sympatie ale i pomer cena vykon. Moc dekuji!

2

Komentáře (2)

Přístup je hrozně důležitý, to máte svatou pravdu a je super, že to takhle v Perfect Clinic funguje :-) ..člověk si v pohodě počká, pokud nemusí poslouchat protivný personál...je moc dobře, že se to takhle lepší. My si taky nemůže dovolit být v práci protivné, že :-)<br />
<br />
Můžu se Vás zeptat jaké partie jste si nechávala ošetřit? A nevložila byste fotku? <br />
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
K MUDr. Kobzíkovi také chodím a můžu jen potvrdit, že lepšího, ochotnějšího a tak vstřícného plastického lékaře, jsem ještě nepoznala. Všem doporučuji !!!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
SlimLipo boky a bricho

V dubnu jsem byla u pana Doktora Tomase Ventruby na SlimLipo - boky a bricho, pristup sestricky i pana Doktora byl pratelsky a mily. Behem zakroku jsme si s panem Doktorem hezky popovidali,padli i vtipky:) Velka spokojenost se zakrokem,par dni...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.