Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

29. 4. 2016 · Aktualizováno: 4. 10. 2023

Z nulek implantáty 325 ml

Stojí to za to
Průměrná cena: 58.000 Kč

O lékaři

4 adresy v Moravskoslezský kraj
Hodnocení:
Z nulek implantáty 325 ml
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Jedine doporučuji ! Doktor perfektní, personal taky ! Prsa sem sice jeste neviděla , ale pan doktor mi vyhověl a udělal mi vetsi a pevné verim , ze to bude parádni ! A patři mu velké díky , jelikož mi dovolil tu zůstat od pondělí az do pátku , kdy se budou vytahovat dreny , jelikož to mam 2,5 hodiny domu. Za co jsem mu moc vděčná. Předem me upozornil , ze tu budu sama od 15:00-7:00 , ale to vůbec nevadi uz si v klidu dokážu sednout , sestry me všechno vždycky nechystají než odejdou a rano hned za mnou přijdou zda je vse v pořádku. A co me jeste mile překvapilo , doktora jsem od operace viděla několikrát , krasne prostředí. Od kamarádek jsem slyšela jen chválu a musim potvrdit !! Jinak mam z mých nulek :D 325 ml . V ceně pocitam i noci co tu trávím a dve podprsenky .

3

Komentáře (3)

Dneska mi pan doktor se sestřičkou vydelaval dreny , je to 5ty den , nebolelo to vůbec , jen stiplo trosku. Cestu jsem mela dlouhou, ale dalo se to krasne vydržet. Prsa jsem viděla a krásný , jsem moc spokojena , jeste to musí odteknout a uz se tesim kdyz to povolí úplně ! :-) v utery jedu zase na kontrolu , tak to bude zas o neco lepší :-) paráda !!
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
dobrý den, teda musím říct, že to je opravdu úžasný přístup a komfort, je fajn slyšet, že jste spokojená se svým výběrem a i s výsledkem - nevložila byste fotku prsou? O kolik bylo zvětšení?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den taky uvažují už delší dobu.A velikost prsou teď máte jakou prosim?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Augmentace prsou na klinice Silesia

Dne 2.5.2018 jsem byla na augmentaci prsou na klinice Silesia Medical v Ostravě u pana primáře Bronislava Vřeského. Chtěla jsem malá prsa, ale při mých proporcích mi bylo panem Vřeským řečeno, že malé implantáty by na velké ploše vypadaly nehezky....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.