Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

17. 7. 2018 · Aktualizováno: 20. 9. 2023

Gynekomastie s liposukcí

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Gynekomastie s liposukcí
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Je to už měsíc od operace gynekomastie s liposukcí a ten pocit nejde popsat slovy .. 7 let trápení,nechutí,cvičením které nikdy nepomohlo,celkovým stresem a plno zkažených dovolených je u konce konečně si můžu vzít tričko bez potisku na tělo a narovnat se a žít život jako normalní chlap! A to jen díky paní doktorce a bezva týmu ❤️ Neskutečně jsem se bál celkové anestezie ale bylo to super a proto děkuju paní Fialové za její znalosti které mě velice uklidnili Výsledek ? Ten je bomba připadám si jak v novém těle! A pokud máš stejný problém nestracej čas a jdi do toho nic lepšího pro psychyku v životě neuděláš a ta radost za to stojí, bolest přejde a ty budeš jen vzpomínat ! Stopa po jizvě není žádná Začalo to malou bulkou v bradavkach 1x1cm a po 7 letech odstraněno z těla 7x6 cm tuto by v životě nezmizelo jen by to nabíralo na velikosti .. Moc děkuji za zlaté ruce paní doktorky lepšího člověka v oboru nenajdete!

2

Komentáře (2)

Aloisi, moc by mě zajímaly fotky...mohl byste poslat, prosím? A jaká byla cena operace?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
ahoj, mas nejake foto??
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Neuvěřitelný výsledek gynekomastie prsou

Už dlouho mě trápila gynekomastie prsou. Nejprve jsem si myslel, že je to jen nějaký přebytečný tuk, který vycvičím v posilovně, do které chodím 7 let. Prsa byla hezká jen po cvičení, ale pak mě otravovaly zase ty špičky. Vyhledal jsem tedy...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.