Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

10. 6. 2016 · Aktualizováno: 6. 9. 2023

Velka prsa - prekazka celkove v osobnim i pracovnim zivote

Nepřesvědčivý výsledek

O lékaři

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Velka prsa-prekazka celkove v osobnim i pracovnim zivote,redukce vahy-problem pri sportu.Postupne menim stravovaci navyky a dari se mi hubnout,ale kvuli abnormalne velkemu poprsi nemuzu moc sportovat.

2

Komentáře (2)

Dobrý den, naprosto chápu Vaše pocity. Odhodlávala jsem se dlouho ke zmenšení prsou, měla jsem cca 80 H. Skutečně mi to přinášelo nesnáze ve všech směrech, které uvádíte. Teď jsem nový člověk - od února. Určitě neváhejte. Je mi 61 let, trochu déle se mi hojily jizvy, ale to je bezvýznamná lapálie proti tomu, jak se mi po všech stránkách posunul život k lepšímu. Měla jsem jít na zmenšení mnohem dřív. Teď uvažuji ještě o odstranění po porodech povislé kůže na břiše, ale ta už mi nepřináší žádné zdravotní komplikace, takže uvidíme... Přeji hodně odvahy.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
ahoj, Olasku, jakobych slyšela své minulé "já". Zmenšení prsou mi naprosto změnilo život. Podstoupila jsem ho už v 15 letech. Na ZŠ jsem měla velké komplexy a nejhorší pro mě byl tělocvik. Při běhu na mě zírali úplně všichni spolužáci i z jiných tříd, kteří měli paralelně hodinu s mou třídou. Vsázeli se a posmívali, že si prsy vybiju zuby. Nejednu přestávku jsem proplakala. Stravovací návyky jsem moc neřešila, nebyla jsem nijak tlustá ani jsem neměla nadváhu. Ale díky velkým prsou to vypadalo, že vážím min o 10kg víc. Na SŠ jsem šla již s hlavou vzhůru, rovnými zády a neskutečným sebevědomím. Těšila jsem se, až ukážu, že jsem "normální". Nikdo na mě nezíral, když se mnou někdo mluvil, díval se mi do očí, kluci obdivovali mou postavu a když jsme se převlékaly do tělocviku, holky se mi obdivovaly krásná pevná prsa. Takže jestli váháš - neváhej, není čeho se bát. Navíc pokud budeš sportovat a stravovací návyky dodržovat, tvar prsou ti dlouho zůstane a uvidíš, že se budeš cítit psychicky daleko lépe.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Redukce prsou z F na C

Já jsem naprosto nadšená. Velikost prsou před operací byla 38 E/F a dneska 36 C. První dva dny po operaci byly nepříjemné, ale léky jsem nemusela brát žádné. Vše se dobře hojí, bolesti nejsou žádné. Nejhorší je pro mě spaní na zádech. Personál...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.