Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

1. 8. 2016 · Aktualizováno: 16. 9. 2023

Vznikajúce kŕčové žily a ich liečba v dlhodobom hľadisku

Nepřesvědčivý výsledek

O lékaři

2 adresy v Jihomoravský kraj, Praha (kraj)...
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Rada by som sa informovala ohľadom odstránanenia vznikajúcich kŕčových žíl. Mám 25 rokov a asi pred rokom som si začala všímať prvé výrazne vystúpené žilky v podkolení, a na spodnej,zadnej časti stehien. Máme v rodine silné predpoklady vzniku naozaj ťažkých prípadov varixov a preto by som rada zabránila vzniku väščích komplikácií. Čítala som však názor, že aj napriek podstúpeniu liečby sa pri predispoziíciach k tvorbe a zhoršeniu kvality, kŕčové žily vytvoria bez ohľadu na liečbu. Som preto trochu skeptická. Hľadám tu preto informácie priamo od odborníkov prípadne, pacientov, ktorý sú úspešnej operácii a majú osobné skúsenosti.

1

Komentář (1)

Ahoj Petronelo,<br />
<br />
píšeš, že jde o genetické předpoklady. U vás tedy v rodině už má někdo problémy s křečovými žilami? Pokud ano, podstoupil už nějaký zákrok k jejich odstranění?<br />
<br />
děkuji za odpověď<br />
Ilča
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Recenze operace EACI

Už několik let jsem po operaci, která proběhla výborně. Od té doby chodím k panu doktorovi Šlaisovi na pravidelné roční konntroly. Vždy vstřícný, ochotný pan doktor . Kdyby byla možnost, dám mu těch zlatých hvězdiček 1x více. Děkuji Matoušek

Číst dál
Miniflebectomie recenze

Jsem velmi spokojená. Před "operací" jsem byla se vším seznámena. Velmi příjemný a trpělivý personál. Jak při vstupních kontrolách, tak při zákroku i kontrolách po zákroku. Vždy mi byly mi zodpovězeny všechny dotazy. Vše probíhalo perfektně.

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.