Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

21. 5. 2018 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Motiva ergonomix 360ml demi profil

Stojí to za to

O lékaři

MUDr. Svatopluk Svoboda
2 adresy v Praha (kraj), Středočeský kraj...
Hodnocení:
Motiva ergonomix 360ml demi profil
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

30.4.2018 jsem podstoupila operaci prsou v 1. kolínském sanatoriu. Chtěla bych moc poděkovat panu doktorovi Svobodovi, jeho úžasné asistentce Štěpánce a celému personálu kolínského sanatoria. Péče na klinice byla na 1 s hvězdičkou. Při výběru a velikosti implantátu jsem vše nechala na panu doktorovi a to co dokázal vykouzlit na mém hrudníku je přesně to po čem jsem toužila. Měla jsem určitou představu a pan doktor jí 100% splnil. Doporučil mi implantáty Motiva ergonomix 360ml demi profil. Výsledkem jsou krásná přirozená prsa. Pan doktor je velmi milý, ochotný člověk. Vše Vám vysvětlí ať už máte jakýkoliv dotaz. Bolesti po operaci byly minimální a můžu říct, že teď po 3 týdnech mám pocit, jako kdybych na žádné operaci vlastně ani nebyla. Prsa jsou měkká, stále drží hezký tvar a vůbec není poznat, že by nebyly moje. Jsem moc ráda, že jsem si vybrala právě tohoto lékaře. A až v budoucnu půjdu na další jiný zákrok, určitě se svěřím opět do rukou pana doktora Svobody. Ale o tom až příště:) Ještě jednou moc děkuji.

2

Komentáře (2)

Ahoj ,můžu se prosím zeptat jak vysoká jsi a kolik máš kg a kolik máš cm pod prsy a zda jsi měla nějaký svuj zaklad? Mám navržený úplně stejný implantat a trochu se obávám aby to nebylo malo, jsem dost robustní holka.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj, můžu se zeptat kdo vás bude operovat?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.