Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

14. 2. 2017 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

Nikdy viac

Nestojí to za to

O lékaři

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Asi pred 4 rokmi mi pán dr operoval nos. Verila som mu, na operáciu som dosť dlho šetrila. Od operácie mám problém s dýchaním cez nos. (Nehovoriac o tom, že ani nevyzerá tak, ako mi to dr pred operáciou opísal-nakreslil.) Už druhý krčný doktor mi povedal, že by som potrebovala reoperáciu, že mám ten nos z vnútornej strany dosť \"pokašlaný\", že sa čudujú, že vôbec viem normálne dýchať. Takže \"ďakujem\"

8

Komentářů (8)

Dobrý den,&nbsp;<br>to mě mrzí, že máte takovýto problém. Co Vám lékař řekl na reklamaci??? Nevložila byste fotku? A zvažujete podstoupit reoperaci? :-(<br>
<br>
Bohužel negativní hodnocení jsou právně hrozně těžce uchopitelná a musíme dodržovat pravidla a zákony a tedy nemůžeme publikovat jméno lékaře :-(. To můžeme u tzv.transparentních lékařů, kteří souhlasí i s negativními hodnoceními a podle toho se k nim i staví. U ostatních však jména můžeme publikovat pouze s iniciály.&nbsp;<br>
<br>
Z toho důvodu i doporučujeme vybírat lékaře, kteří transparentní jsou :-)<br>
<br>
Každopádně Ti jiné uživatelky mohou poslat soukromou zprávu a přes tu můžeš sdělit veškeré informace, které budeš chtít. Tento nástroj je schválně pro Vás, abyste se k potřebným informacím dostaly zákonnou cestou.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Nos je poškodený hlavne z vnútornej strany, krčný mi povedal, že je to zdnu urobené krivo, preto sa mi ťažko dýcha. Cez noc väčšinou nosom neviem dýchať. Podľa nákresu na konzultácii mal byť nos užší. Nieje. Nos má dolu oblúčik, ktorý som predtým nemala a tak mám teraz veľké nosné dierky, pred operáciou ma uisťoval, že to bude vyzerať inak. Chodila som na kontrolu, vždy mi hovoril, že je to len nateklé. Nateklé to bolo ale ešte 2,5 roka po operácii. Nejako som to už nevedela psych. zniesť tam ísť a povedať mu, že je to zle, lebo som mu verila, nechoval sa totiž veľmi empaticky, tak som vedela, že to nemá zmysel, a keby mi ponúkol reoperáciu už by som do toho nešla. <br />
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
To mě moc mrzí :-( a přemýšlíte nad reoperací někde jinde?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
bola som u dvoch krčných dr, obaja mi povedali, že by som určite mala ísť na reoperáciu, pretože často neviem nosom dýchať platila by mi to poisťovňa šlo by ale len o operáciu vnútornej strany nosa, tú vonkajšiu časť by som si musela platiť. Neviem ale či do toho ešte ísť. Po tej prvej operácii som nemala rovnováhu - 2 týždne, nemohla som spať, chodila som po štyroch, točila sa mi hlava, neskutočne sa mi točila hlava - ako pri otrase mozgu, zvracala som. nemohla som ísť ani do nemocnice, pretože som bola tak nateklá, že som nevidela, nebolo mi vidieť ani náznak očí. Na kontrole som sa pýtala dr či je to normálne, pretože som nemohla ísť do nemocnice, on povedal, že to nemá nič s operáciou.. verila som mu. .
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ja osobne mam bohuzel podobnou zkusenost,u tehoz lekare. Mam komplikace (částečná ztráta čichu), jsou mi vidět jizvy, nos je křivý. Od té doby špatně gestikuluji i artikuluji (měla jsem dlouho pocit ochrnutého horního rtu). Operace mi změnila celý výraz obličeje, jelikož to je zásadní zákrok do symetrie obličeje, minimálně, pokud jdete na zákrok i pokud jde o tvrdou část nosu. Nos je mnohem širší po zakroku,opuchly i nekolik let po operaci,povolila mi kuze na obliceji a vytvorily se mi vrasky okolo oci. Bylo to pro mne nekolikalete psychicke utrpeni.Dnes jsem se s tim smirila,ale je mi velmi trapně a stydim se za sve rozhodnuti. Když jsem šla konzultovat reoperaci, pan doktor se mi téměř vysmál a byť byl ochotný reoperovat, já už mu nedůvěřovala. Bylo to psychicky velmi náročné období a dodnes vnímám hodně negativních důsledků. Nikomu bych nedoporučila tuto operaci a ani tohoto lékaře. Porádně si to rozmyslete! Ty komplikace za to nestojí a člověk má velký problém sžít se s novou podobou. Z profilu to možná vypadá lépe, ale nos změní celkový výraz,usmev,nuance,ktere Vas delaly jedinecnou, a není jednoduché se s tím srovnat, obzvlášť pokud je výsledek jako v mém případě špatný jak esteticky, tak zdravotně. Je lepší vyprdnout se na lidi, kteří vám navodí pocit, že je na vás něco špatného. Můj nos byl mnohem hezčí předtím,byt byl vetsi, a dodnes tohoto rozhodnutí lituji.Rovněž jsem to byla konzultovat u jineho lekare,ktery mi rekl,ze je to spatne udelane,ale na reoperaci uz se bojím,aby to nebylo jeste horsi.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Som rada, že ste mala odvahu ozvať sa! Je dôležité, aby ľudia nenaleteli na jeho reklamu. Viem, že sú aj dobrí plast. chirurgovia, ktorí svoju prácu robia dobre, mám pred tou prácou rešpekt, ale žiaľ naše skúsenosti takto nechajú pochybovať mnohé ženy o zákroku. Je veľká škoda, že si nevie priznať, že to jednoducho nezvládol a my zato nesieme následky. Pre neho je to pol hodina práce, už sa k tomu vracať nebude. Ja som sa 3 roky stránila chodiť medzi ľudí, pretože som stále počula: Máš nejaký široký nos
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, podělíte se o jméno doktora? Děkuji
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Glamour, zeptejte se na jméno lékaře soukromou zprávou z profilu uživatelky :-) viz. příspěvek o pravidlech publikování diskuzních příspěvků výše..
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Skvělý výsledek operace

Premyslela jsem o plasticke operaci nosu uz delsi dobu a jsem rada ze jsem to udelala. mela jsem minimalni bolesti a za 3 tydny uz nebylo skoro videt, ze jsem podstoupila nejakou operaci. na klinice jsou vsichni mili a terminy se dodrzuji.

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.