Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

26. 2. 2017 · Aktualizováno: 2. 10. 2023

Dcera 7 měsíců: hemangiom na tváři

Stojí to za to
Průměrná cena: 300 Kč

O lékaři

Pardubice
WhatsApp
Hodnocení:
Dcera 7 měsíců: hemangiom na tváři
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den, musíme se podělit o zkušenost s Klinikou L centrum Pardubice- dcera hemangiom na tváři- vše skvěle provedeno, klinika perfektní, paní na recepci a paní doktorka MUDr. Drahomíra Kotlářová vždy ochotně s vámi vyřeší co potřebujete. Po 7 ošetřeních, které malá velmi dobře snášela- nebojte se nebolí to miminko, pokud pláče tak z toho důvodu, že má tmavé brýle a neví co se děje. Paní doktorka ji zkusila dát i jiné přes ktere mala viděla a jen koukala a neplakala!!! (i manžel si to zkusil- přece nedá dítěti dělat něc, co sám nezná :) ) a pokaždé cena cca do 300 kč. Za tu cenu a každou cestu z/ do Brna to stalo! A určitě s výsledkem jsme spokojeni nejen teď já s manželem, ale i dcera do budoucna. Rodiče nečekejte, neváhejte a běžte na to co nejdříve, dokud jsou to ještě miminka. Náš pediatr mě odrazoval -ale oni o tom moc nevědí. Děkujeme K.

3

Komentáře (3)

Dobrý den KUB, moc děkuju za tuhle zkušenost, určitě pomůže i jiným rodičům, kteří řeší tento problém...nevložila byste i fotky?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Vkládám foto
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Moc vám děkuji za vložení fotky :-) Výsledek je krásný :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Perfektně provedená riziková operace dítěte

Děkuji za profesionálně odvedenou práci a zároveň skvělý přístup k pacientům všem zdravotním sestrám a lékařům, kteří se na dětském oddělení kliniky plastické chirurgie FNKV starali o moji dceru v době její hospitalizace na přelomu září a října...

Číst dál
Odstranění hemangiomu u 14. měsíční dcery

V květnu tohoto roku podstoupila moje 14-měsíční dcera chirurgické odstranění hemangiomu na bříšku na Klinice plastické chirurgie nemocnice Královské Vinohrady. Zákrok proběhl rychle, přesně dle plánu, následná rekonvalescence také bez problému....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.