Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

26. 2. 2017 · Aktualizováno: 2. 10. 2023

Dcera 7 měsíců: hemangiom na tváři

Stojí to za to
Průměrná cena: 300 Kč
19151

Hodnocení od KUB467593:

Dcera 7 měsíců: hemangiom na tváři

Dobrý den, musíme se podělit o zkušenost s Klinikou L centrum Pardubice- dcera hemangiom na tváři- vše skvěle provedeno, klinika perfektní, paní na recepci a paní doktorka MUDr. Drahomíra Kotlářová vždy ochotně s vámi vyřeší co potřebujete. Po 7 ošetřeních, které malá velmi dobře snášela- nebojte se nebolí to miminko, pokud pláče tak z toho důvodu, že má tmavé brýle a neví co se děje. Paní doktorka ji zkusila dát i jiné přes ktere mala viděla a jen koukala a neplakala!!! (i manžel si to zkusil- přece nedá dítěti dělat něc, co sám nezná :) ) a pokaždé cena cca do 300 kč. Za tu cenu a každou cestu z/ do Brna to stalo! A určitě s výsledkem jsme spokojeni nejen teď já s manželem, ale i dcera do budoucna. Rodiče nečekejte, neváhejte a běžte na to co nejdříve, dokud jsou to ještě miminka. Náš pediatr mě odrazoval -ale oni o tom moc nevědí. Děkujeme K.

3

Komentáře (3)

Dobrý den KUB, moc děkuju za tuhle zkušenost, určitě pomůže i jiným rodičům, kteří řeší tento problém...nevložila byste i fotky?
Odpovědět
Vkládám foto
Odpovědět
Moc vám děkuji za vložení fotky :-) Výsledek je krásný :-)
Odpovědět

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Léčba ohně kolem oka laserem

Léčím se s poměrně rozsáhlým a bohužel nevhodně umístěným ohněm kolem oka. U paní doktorky jsem byl zatím třikrát a již teď jsou vidět výsledky. Klinika má příjemné prostředí a všichni včetně paní doktorky jsou milí a lidští. Za pár minut je...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.