Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

4. 4. 2017 · Aktualizováno: 2. 10. 2023

Ošetření hluboké rány v obličeji bez jizev

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Ošetření hluboké rány v obličeji bez jizev
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dne 4.3. večer, já a můj 16 letý syn Josef, jsme přijeli na lékařské ošetření do Vinohradské nemocnice. Oba jsme měli úraz, pořezalo nás silné sklo. Syn měl pořezaný nos kousek od oka. Já jsem měla pořezaný ,také nos.Rány jsme oba měli hodně ošklivé a docela hluboké. Ten večer sloužil pan doktor Tarek Rashed. Já jsem šla první, klepala jsem se strachy.Pan doktor se ptal, proč pláči. Odpověděla jsem......ještě jsem v šoku a k tomu ženská a na nose budu mít do smrti takovou polízanici. Pan doktor odpověděl .... budeme se snažit,aby jste to měla hezké. Božsky mě uklidnil. Řekl, věřte mi, opravdu to nebude vidět, budu se snažit. Ale myslela jsem si své, že to vidět bude! Na nose jsem měla asi 11 drobných stehů. Šití vůbec nebolelo, sestřička a pan doktor byli fakt super, myslím, že jsem měla úplně nadstandardní péči. Syn šel po mě, taky se hrozně bál, pořád se na něco ptal, pan doktor mu s obrovskou trpělivostí odpovídal, při tom odváděl svoji práci, syn měl na nose 4 stehy normální a jeden dlouhý plastický. Pan doktor si nás zval, několikrát ještě na kontrolu, byl opravdu velmi moc hodný a pečlivý. Myslím, když jsem to tak pozorovala, že s takovou péčí jsem se ještě nikdy nesetkala. Za pár dnů jsme mohli sundat obvaz, když jsem uviděla, že tam skoro nic nemám a ani syn, úplně se mi chtělo radostí brečet. Pan doktor Tarek Rashed je nejlepší! A na závěr, bych chtěla, já a můj syn Josef, moc a moc poděkovat, za perfektně provedenou práci a opravdu lidský přístup. Myslím, že Vinohradská nemocnice může být pyšná,že má tak skvělého lékaře. S pozdravem Marie K

4

Komentáře (4)

Dobrý den, Marie, radost číst takové hodnocení, pan doktor se určitě potěšil také. Je potřebné se ještě nějak o jizvu starat nebo je proces hojení ukončen? Můžu se zeptat, kde nebo jak se vám úraz stal?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, Jano,večer dne 4..3.... jsem šla dlouhou chodbou do pokoje, byla tma, za sebou jsem zavřela prosklené dveře, můj syn šel za mnou netuší, že dveře jsou zavřené. Prásk..... těmi dveřmi, hlavou prolítl. Sklo mu rozřízlo kousek od oka, ze stany nos. Já, která jsem stála ještě za dveřmi, jsem to také schytala.....sklo letělo, proti mě a rozířízlo, také nos. Ten večer byl příšerný, byla jsem šoku a i můj syn. Moje švagrová nás odvezla do Vinohradské nemocnice. Už dnes jizva není skoro vidět, co je důležité chránit jizvu, před sluncem. Občas jizvu stlačím prstem cca 5 vteřin a pustím, tak zvaná tlaková masáž. Proces hojení je, skoro u konce, každým dnem je jizva bledší a bledší.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Zní to strašně. Je dobré, že se to takhle skončilo. Díky za info, jak se dělá tlaková masáž :) Ať se Vám daří.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Nemáte zač Jano a děkuji?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Vyříznutí jizvy - korekce
Dekuji panu doktorovi Miletinovi za skvely pristup a vyborne odvedenou praci.Stehno mi hyzdila oskliva jizva, kterou pan doktor velmi sikovne vyriznul.Tohoto mladeho, sikovneho a sympatickeho lekare vsem doporucuji.
Oprava jizvy po operaci břicha

Před rokem jsem podstoupila u pana primáře Vřeského operaci břicha, byl ochotný mi spravit jizvu,která se mi vpáčovala a byla obrovská,kterou jsem měla po plastice břicha od p. L.,kdy mi to třikrát prasklo a on mě s prasklým břichem otevřeným...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.