Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

16. 6. 2017 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Augmentace s modelací, 47 let

Stojí to za to
Průměrná cena: 91.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Augmentace s modelací, 47 let
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Pana doktora Kmenta můžu jen doporučit, je to velký sympaťák a moc dobře ví co je pro koho vhodné, jakou vybrat velikost, tvar, jaká jsou rizika atd, pomůže Vám při rozhodování. Vždy před zákrokem rychle odpověděl emailem na každý můj dotaz. Nemusíte se bát nechat vše naprosto na něm. Na operačním sále jsem s sebou měla obrázky jak si výsledek představuji. Výsledek však předčil očekávání, přestože pan doktor vybral implantáty menší než jsem si myslela já, jsou dokonalé, naprosto přirozené a nikdo nepozná, že nejsou vlastní:-) Na zákroku jsem byla před 14- ti dny a už se cítím naprosto skvěle:-) Také jsem byla mile překvapena, že před zákrokem za námi přišel na pokoj pan anestezilolog, aby se s námi seznámil, domluvil a konzultoval co je třeba a připravil na nás na to co přijde. A nemůžu zapomenout pochválit sestřičky, které přesně vědí co potřebujete, ještě než to vyslovíte, už jsou u Vás a vždy s úsměvem Vám pomohou se vším. Vzhledem k tomu, že první 2 dny se můžete hýbat minimálně, tak to opravdu oceníte. A poslední věc, protože jsem vegetarián, což jsem nikomu předem ani nesdělovala a v dotaznících nepsala, měla jsem skvělé vegetariánské menu, které mi i "spoluležící kamarádka" záviděla:-) Letos mi bude 48 let, proto jsem dlouho rozmýšlela, jestli zákrok podstoupit a lituji jen, že jsem nešla dříve:-)

6

Komentářů (6)

To je krásné hodnocení Mončo. Měla jsi jenom vložené implantáty (jakou značkou, velikost, profil?) zespodu z podprsní rýhy a tím se udělala i modelace? Nebo bylo potřeba více řezání? Mohla bys vložit foto?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Modelaci mi pan doktor delal rezem do pism t.rikal ze kdyby dal jen implantat pak by nebyly bradavky ve spravnem miste a nebypadalo by to dobre. Mam Implantaty mentor.objem 220.foto pozdeji.zatim jsem zalepena naplastmi:).na kontrolu jdu 28.6.po mesici.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Mončo, kontrolu máš už zítra, budu se těšit na novinky. :) Při modelaci se většinou vkládají anatomické, bylo tomu i u Tebe tak? Máš v plánu se nějak starat o jizvy, aby byly co nejméně vidět?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahoj Jano, <br />
dnes ti napíšu více podrobností, zítra pokud to bude k nafocení, pošlu fotku. Mám implantáty Mentor vel 200 cc a vždycky jsem chtěla kulaté, tak je mám, nižší profil, vložené pod sval. <br />
Pouhým vložením implantátu by se prý posunula bradavka do nepřirozené polohy, tj. proto musel pan doktor dělat i modelaci. Při rozhodování se velikost opravdu nedá vůbec tipnout. Jak všude čtu tak si všichni nechávají prsa podstatně větší, a myslím, že z toho pramení ty problémy. Ale je taky rozdíl, když vlastní prsa nemáš, tak ti musí dát větší implantát, aby se to dorovnalo. Když vlastní prsa máš, tak se doplňuje méně. Sama jsem podle obrázků váhala mezi 300 až 325 cc. Pan doktor, který je pro co nejvíce přirozený vzhled, říkal a měl pravdu, že je to moc, že to bude vypadat nepřirozeně, je horší hojení, větší bolesti, větší pooperační rizika, bolesti zad a hlavně co je pro mě nejdůležitější a celkem logické, tj. čím větší objem, tím větší váha a rychlejší pokles. A já chtěla pevná prsa napořád:-). Takže jsem výběr nechala na panu doktorovi. Hodně záleží nejen na tom jakou máš postavu, hrudník a vlastní prsa... Já jsem dost drobná, mám výšku 164, vážím 48, pod prsy 70, v pase 60, přes prsa 85 a boky 85 cm... Podprsenky jsem dříve měla 70 C, prsa jsem měla spíše menší, ale až do mých cca 40 let hezká a pevná . Taky hodně sportuji, takže jsem nechtěla, aby mi překážela. Takže mi šlo hlavně o zpevnění, vyplnění a malé zvětšení, tak o jednu velikost, abych zase vypadala jako "zamlada". Dřív bych si nemyslela, že bych na takový zásah šla nebo, že bych ho potřebovala. Při mé drobné postavě jsou nová prsa akorát a hlavně vypadají naprosto přirozeně. I manžel, pro kterého byla operace až do poslední chvíle překvapením a který naprosto nesnáší cokoli nepřirozeného, konstatoval, že jsou naprosto dokonalý:-) jakoby byly moje vlastní.<br />
Zítra jdu na kontrolu, zatím mám elastické náplasti, které vydrží měsíc i přes sprchování, cítím se už naprosto v pořádku, jen při některém pohybu to trochu zabolí. Asi 4 dny to bolelo hlavně v noci, od 5. dne už je klid. Jen se mi špatně spí na zádech.Jsem zvědavá co mi zítra řekne pan doktor a na to jak se starat o jizvy jsem také sama zvědavá, protože zde se názory lékařů dost rozcházejí, někteří doporučují elastické pásky, někteří tlakové masáže. Jiní tlakové masáže přímo zakazují, může to prý přímo škodit, hnout se implantát atd. Někteří radí jen jemně čímkoli mazat . Po měsíci už je pro mě jen omezení spát na zádech, že nemůžu cvičit ani běhat a že musím nosit tu elastickou podprsenku, která ze všeho kouká:-( Poslední 3 omezení musím vydržet ještě měsíc a pak už si to budu jen užívat:-) Zapomněla jsem, že nemůžu nosit nic těžkého (nad 3 kg), ale v kanceláři stejně nic nedělám:-) a doma to za mě rád udělá manžel:-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Jano, <br />
po včerejší kontrole přikládám foto ( lepší mi nešlo, náplast pod prsy mám preventivně, protože se mi jinak dělá od zapínání podprsenky vyrážka) včera mi pan doktor sundal elastické náplasti a od dneška mám mazat mastí (myslím že Dermatix anebo co mi poradí v lékárně) a hlavně cca 2x a 3x denně dělat tlakovou masáž na jizvy, tj. prstem několik sekund držet prst na jizvě a docela tlačit a taky celá prsa jemně promnout. Jizvy jsou ještě začervenalé ( ale pod náplastmi jsem je měla celé pokryté stroupky od krve, které už zmizely), podle pana doktora se hezky hojí a jsou tenké. Ještě měsíc mám nosit elastickou podprsenku co jsem si u Esthe koupila, pak můžu občas střídat se sportovní. Taky jsem si koupila 2 nové sportovní podprsenky, ale jsou extra silná podpora a mají pod prsy kostici, tak v té zatím vůbec nemůžu vydržet , kostice tlačí přímo do jizvy, měla jsem ji asi 2 hodiny a nešlo to. Sportovat nejdříve za měsíc a v téhle elast. podprsence. Na kontrolu jdu za 3 měsíce. 6 měsíců nenosit push-up podprsenku. Velikost je prý již výsledná, tvar, prý se ještě jemně usadí, tj. budou vypadat přirozeněji. Jizvy se prý úplně zhojí za 6 měsíců až rok.Tak koncem září po kontrole uvidím jestli již bude vše v pořádku. To už by mělo být úplně zhojené.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Tak to je paráda. Díky moc, Mončo, za všechny vyčerpávající informace. Prsa vypadají moc hezky. Předpokládám, že foto před, asi nemáš :( Bylo by moc fajn to porovnat. I tak přeji hezké hojení a krásné pevné prsa. Jana
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.