Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

18. 7. 2017 · Aktualizováno: 22. 8. 2023

Abdominoplastika + Labioplastika

Nepřesvědčivý výsledek

O lékaři

4 adresy v Praha (kraj)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Domlouvám si termín konzultace s MUDr. Kulhánkem. Mám zájem o operaci:- Rozestup břišních svalů/Abdominoplastika (jsem po 2 porodech císařským řezem)- Labioplastika.Na lékaře se obracím, protože jsem našla výborné reference...

8

Komentářů (8)

Ahojky,už máš domluvený termín konzultace? Podle čeho jsi vybrala pana doktora?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ahojky Lucko, našla jsem si na internetu diskuzi ohledně rozestupu břišních svalů, a na pana doktora Kulhánka byla jen samá chvála. Takže proto jsem si zvolila pana doktora. Zatím termín nemám, jelikož jsem 2 měsíce po porodu. Ale nyní se chystám s panem doktorem domluvit na bližší termínu cca za půl roku, bohužel nesmím minimálně měsíc nic tahat, takže jsem se musela domluvit doma s rodiči, aby mi pomohli, takže ted budu během 14ti dnů kontaktovat pana doktora Kulhánka a domlouvat si termín operace.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Já jsem měsíc po abdominoplastice, bez nejmenších problémů.Bříško mám jak vyrysovane jak prkno a jizvu ukrytou ve spodním prádle.Zakrok jsem podstoupila v Perfect Klinik u MUDr. Jiřího Ferry.Velice profesionální přístup, naprosto přirozený a lidský přístup. Velice dívek a žen byly spkojeny s krásným bříškem bez jakýchkoliv komplikací.Navíc péče a přístup sester, nadstandardní!!! A oproti jiným klinikám nepřemrštěné ceny. Velice doporučuji.Mají pobočku v Praze, Liberci a Brně ?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Mohu se zeptat bolelo to bříško hodně po operaci? Nebo se to dalo snést... docela se malinko obávám té bolesti... ;-) je to jak při císaři? Mám za sebou 2 císaře. Ale mám zdravotní problémy takže si tu bolest ráda vytrpím.. :-D A jak dlouho Tě bolelo bříško...? Bolí ještě teď?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
dobrý den, vůbec se nemusíte ničeho obávat! Císaře jsem neprodělala, ale mám bolesti za sebou požehnaně...A tahle zdaleka nebyla taková! Navíc Abdominoplastikou mi odstranili nevzlednou jizvu po slep.střevu, která byla vidět i v plavkách, takže Vám utčitě zkorigují i ty po těch císařských řezech. Bolesti se nebojte, dostáváte opiátové injekce první dny, takže bolest necítíte a máte dobrou náladu:) Jen je lepší si připlatit a zůstat v nemocnici déle, určitě do doby, než Vám vyndají dreny. Někde pouští doumů i s dreny( které odvádějí krev z rány do lahvičky) a to určitě není dobré...Já osobně(bez diastázy,sešití svalů), měla dreny 4 dny...A ty 4 dny jsem v té nemocnici byla. Nehrňte se domů (i když se určitě budete těšit) a užijte si tu péči po operaci a hlavně veškeré počáteční obavy Vám sestřičky i lékaři osvětlí. Doma dejte pokyn, ať Vám dají matraci do polohy kolébky, to znamená pozvednutou hlavu a pozvednuté nohy..pokud nemáte polohovací postel, dá se to vyřešit knihami pod matraci, či různě polštáři...Je to proto, aby operační rána nebyla napnutá..To Vám ale všechno poradí..Přeji ať Vám vše dobře dopadne, já dnes odhazuji pás a jsem za ,,modelku" :) Pokusím se Vám zaslat foto pro povzbuzení. Informujte mě, jak na tom jste, budu ráda.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Děkuji moc za rady.. a informace :-) ted mám syna 11týdnů. podstoupit bych chtěla operaci až mu bude 10 měsíců, to již nebudu kojit nebo budu kojit maximálně na noc... ;-) ale uvidím ještě to zvážím... ;-) možná se s panem doktorem domluvím na jiném termínu operace... myslíš si, že bych ho mohla kojit i po té operaci? Že to půjde třeba jen na noc....??? Že bych si odstříkala v nemocnici a vylívala mléko? a pak kojila doma až mě pustí z nemocnice....? Nebo raději o pár měsíců posunu operaci, či těch 10 měsíců kojení bude stačit... a pak bude mít na noc mlíko sušené a po té operaci pak kojit nebudu.... no musím to promyslet... a stejně mě zajímá jaký na to máš názor... ;-) Po operaci se ke mě nastěhují rodiče takže o malého budu mít postaráno a minimálně měsíc ho nebudu zvedat ;-) a budu polehávat ;-) A ukážeš mi nějaké fotečky tvého bříška jak vypadá ted a jak vypadalo předtím? Mě je 36 let... a mám za sebou 2 císaře a obě dvě jsem měla obrovské břiška přes břícho 133 cm masakr.. :-D proto ten rozestup svalů a i kyla se mi dere ven a i přes pupík. Stříšku na břichu mám velmi viditelnou i ve stoje.. ;-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Určitě bych v tomhle případě počkala, protože zdravý vývoj děťátka je určitě důležitější než bříško.Pokud ještě kojíte malému chutná, nepřestávejte! Po operaci dostáváte opiáty, tlumici léky plus narkoza...To by jste kojit rozhodně neměla asi.Já bych si počkala, až malý přestane vyžadovat kojení a klidně bych si mezitím našetřila a zkonzultovala si s lékařem provést rovnou při abdominoplastice i liposukci boků, pokud Vás to bříško tolik trápí..Já to měla také dohromady.Jedna narkóza, jeden měsíc rekonvalescence ušetřen...Čili dvě mouchy jednou ranou. Já měla cenu ,,tohoto balíčku", Abdo plus lipo boků výhodnější, než kdbych tyto dva výkony poodstoupila zvlášť (viz.ceník Perfekt Klinik) Zdravím
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, mohu se prosím zeptat na cenu? Jdu na konzultaci 22.8.2017 do Perfect Klinik k panu doktorovi Kufovi . Chtěla bych na operaci nejlépe hned ale prý je tam půl roku čekací doba :-( uz se tak moc těším...mam velký převis a nesnáším své břicho. Děkuji za odpověď
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Abdominoplastika - plastika břicha

U pana doktora Borského jsem byla na abdominoplastice / plastika břicha/ v květnu 2020. Hned po konzultaci s panem doktorem jsem věděla, že do toho jdu. Operace a po operační období bylo téměř bez bolesti. Na klinice jsem strávila jeden den...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.