Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

18. 9. 2017 · Aktualizováno: 8. 10. 2023

Skvělé zkušenosti s laserovou epilací

Stojí to za to
Průměrná cena: 6.000 Kč

O lékaři

Esthetic Medical
Praha
Hodnocení:
Skvělé zkušenosti s laserovou epilací
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Byla jsem již po třetí na depilaci chloupků na obličeji.Jsem velice spokojena s tím jak mi paní lékařka vše vysvětlilopravda,poučila, a dostalo se mi u vyčerpávajících informací.Před návštěvou jsem nebyla jěště rozhodnuta zákrok podstoupit,ale nakonec jsem začala a jsem velmi spokojena s účinky.Vřele doporučuji .

1

Komentář (1)

Krasavice, taky mám zkušenost s laserovou epilací, jak zvládáš bolestivost? nechápu jak je to možné, ale někdy mě to bolí víc a jindy zase méně..o)))
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Chloupky v okolí bradavek
Dobrý den mám problém s chloupkama v okolí bradavek .Jsem už neštastná kuli tomu.Nevím jestli mi laser pomuže i když se jedná o 4chloupky ale dost silný .Mužete mi poradit jak to vubec funguje a jestli z cela zmizí po zákroku a vubec kdy?
Anonym

Ráda bych se s vámi podělila o zkušenost s permanentní epilací. Před 4 lety jsem utratila velkou sumu peněz za odstranění chloupků v podpaží a na tříslech. Upřednostnila jsem nižší cenu a vychodila jsem 10 procedur v jednom salonu, kde používali...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.