Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

7. 12. 2017 · Aktualizováno: 9. 10. 2023

Povadlá a unavená pleť v okolí úst

Nepřesvědčivý výsledek

O lékaři

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Na muj vek a vnitrni pocit svezesti mi neodpovida vzhled v zrcadle. Nejde o vrasky, ale povadlou a unavenou plet v okoli celisti a tvoreni sysliku, ktere tam proste nepatri. Bohuzel velky stres a diky tomu nekvalitni spanek za posledni dva roky se na me podepsal. Ted bych chtela znovu nastartovat - restartovat a byt jako par let zpet nejen pocitove, ale i kdyz se podivam do zrcadla.

3

Komentáře (3)

Dobrý den. Jak to dopadlo? Podstoupila jste nějaký zákrok? Kolik vám je? Mám stejný problém. Děkuji
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobry den, ani podstoupila vysledek muzete videt na stranky Arte clinic v Brne v sekci pred a po. Kvuli soukromi tam jsem jako Jitka, 42 let, se zakrytyma ocima ale je mi 40. Tuto kliniku doporucuji vsem, kteri jsou odmitnuti coby z etickych duvodu lekari, kteri vlastne ani nevi co se da a neda. Momentalne jsem byla na the same klinice na plasma liftingu, kdy s vlastni plasma alikuje do pleti, ja hlavne kvuli kruhum pod ocima a je to naprosto zazrak. Vyhladi vrasky, vyhladi tonus pleti a nemuzu se dockat dalsi aplikace. Poprve se pro dlouhotrvajici efekt delaji 3 sezeni, po te staci, asi jako botox udrzovaci kura a tak jednou az dvakrat za rok.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Jessie, mohu se zeptat, který lékař vás operoval a jak jste spokojená s jizvami? M.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Minilifting

Dobrý den všem, chtěla bych napsat všem, kteří uvažují o faceliftu nebo miniliftingu. Je mi 44 let a měla jsem pocit, že muj krk a obličej už by si facelift zasloužil. A tak jsem se objednala k panu Dr. Petru Vaškovi z Formé clinic. Pan doktor...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.