Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

26. 1. 2018 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Tekutý lifting - přirozené omlazení obličeje

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Tekutý lifting - přirozené omlazení obličeje
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Posledni dva roky jsem se sama sobě přestala libit; připadala jsem si méně atraktivní. Svěřila jsem se sve kamarádce a ta mi doporučila tekutý lifting; který nedávno absolvovala. Doporučila mi MUDr. Záhořovou s kterou byla velmi spokojena. Po zákroku musim i já potvrdit; že pani doktorka je velmi vstřicná a zejména šikovná. Při pohledu do zrcadla se mi zlepšila nálada, manžel je spokojený jak vypadam dobře a okolí vyzvídá “jak ty to delas?”

4

Komentáře (4)

Dobrý den, zaujalo mě vaše hodnocení. Můžete popsat jak tekutý lifting funguje a probíhá?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Je to “omlazení” pomoci injekci. Výhodou je, ze trvá par minut. <br />
Mě stačilo aplikovat asi 2 ml hyaluronové kyseliny na několik míst v obličeji. Mě doktorka Záhořová aplikovala do tváři - tam kde jsou licni kosti. Tím se “vyliftuje” obličej a lehce vypne. Predtim jsem se namazala anestetickym gelem, takže to skoro nebolelo. Vše hotovo asi za 15 min. Až přijdu příště, tak mi paní doktorka “doplní” ta místa, kde to bude potřeba. Má se chodit na to doplňování jednou za 3-6 měsíců, někomu to prý vydrží i déle. Určitě doporučuji.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
a cena prosím za ty 2ml?díky O.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Ja platila 5.000,- Cena závisí na kvalitě kyseliny hyaluronové a taky na místě vpichu. Nejlepší je to rovnou zkonzultovat s paní doktorkou.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Výplně a nitě - příjemný zážitek
Jsem spokojená, jak s paní doktorkou ,tak i celý personál je příjemný a vstřícný a vždy usměvavý. Ráda se chodím protože to je pro mě příjemně stráveny čas s paní doktorkou si i dobře popovídám. Super!
Krásný výsledek redukce vrásek

Redukce vrásek výplněmi na bázi kyseliny hyaluronové dopadla velmi dobře. Hlavně si cením toho, že mi bylo vše podrobně vysvětleno, měla jsem možnost vše zvážit. Také milý přístup paní doktorky Mileny Vojtíškové je k nezaplacení, člověk se přestane...

Číst dál
Unavená pleť
Moje plet je unavena zkusila jsem prvni vypln vrasek na tvarich a po mesici jsem porad jak slepice kropenata. Chci podstoupit dalsi u oci ale pokud to ma mesic vypadat takhle tak radci neco jineho na doporuceni lekare.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.