Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

30. 1. 2018 · Aktualizováno: 30. 9. 2023

4x laserová epilace bez výsledku

Nestojí to za to
Průměrná cena: 8.500 Kč

O lékaři

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Podstoupila jsem 4x laserovou epilaci a výsledek není žádny, chloupky rostou stejně dál. Vyhozené peníze, určitě kliniku nedoporučuji. Lékaři mi neposkytli dostačující informace.

5

Komentářů (5)

Dobrý den, fakt vůbec žádný výsledek? Ani jako částečný? Já měla od začátku informaci, že bude potřeba průměrně sedm ošetření, že jak chloupky dorůstají, tak to chvilku trvá, než se zahubí úplně všechny. Teď jsem byla před šesti týdny po sedmé a přesně to odpovídá, nemám v podpaží ani chloupek, mám ještě jeden termín pro jistotu, ale zatím ho budu muset zrušit. Poprvé nic nedorostlo. Jinak to bylo tak 3x / 4x půlka v úplném prostředku podpaží, pak taková chmíříčka, zmenšovalo se to, až teď poprvé fakt nedorostlo vůbec nic...<br />
<br />
A jaké informace jste měla vy?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, dostala jsem informaci, že bude stačit 3-4 zákroky, výsledky po 4 zákroku byly skvělé, mudr mi řekla, že bude stačit cca ještě jeden, na ten jsem se bohužel nemohla dostavit a párkrát jsem se oholila a chloupky začaly růst ve stejné míře jako před epilací. Šla jsem na konzultaci a mudr mi řekl, že jsem si znovu aktivovala růst holením, což mi nikdo předtím neřekl, že se nesmím již nikdy holit, myslela jsem se, že pokud jsou jednou zničeny cibulky chloupků, že už nikdy nenarostou, ale asi chybně. Zkoušela jsem reklamovat, ale bez úspěchu.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
A nevíte co to bylo za laser? Já se taky holila průběžně i během ošetřování a účinek stejně byl :-O Budete ještě zkoušet někde jinde?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Laser se jmenoval GentleLAse, to právě nevím, bojím se, abych opět jen neutratila peníze a nic z toho..ještě popřemýšlím. Mohu se zeptat, kam jste chodila vy?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
https://www.estheticon.cz/pacienti/294862/prvni-osetreni-chloupku-laserem-a-uz-se-tesim-na-dalsi-i165519 tady je moje zkušenost... já od začátku věděla, že je potřeba více ošetření, i mi paní doktorka říkala, že je to individuální, že někdo má chloupků obecně méně a jemnější. Já mám opravdu tmavé a hodně. <br />
<br />
Ale po každém ošetření jsem byla třeba tři týdny úplně krásně hladká a pak začínaly zase chloupky dorůstat. Na stranách už ne, ale uprostřed podpaží, ale od nějakého 4-5 ošetření bylo vidět, že fakt méně a teď jsem vlastně dva měsíce po sedmém ošetření a vůbec, ale vůbec nic...<br />
<br />
Kolegyně v práci mi říkala, že pak ještě byla po roce a půl jednou, ale to bylo už za pár korun slovy pár chloupečků a pak už nikdy (cca 3roky).
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Laserová epilace, Hradec Králové

Tento zákrok jsem podstoupila,jelikož už nemíním stále docházet na depilaci ,jen nevim vsude se pise ,že stačí jít na zákrok 3 a me bylo ,řečeno ,že 5 ,proto bych byla velice ráda ,kdyby mi někdo řekl kolikrát tento zákrok podstoupil .Mám tmavší...

Číst dál
Laserová epilace Amaryllis Domažlice
Paní Veronika, je skvělá. Její milé vystupování a lidský přístup je současně velmi profesionální. Jsem moc ráda, že jsem v její péči. Klinika má také velmi příjemnou paní recepční. Prostředí je čisté a pěkné.
Chloupky v okolí bradavek
Dobrý den mám problém s chloupkama v okolí bradavek .Jsem už neštastná kuli tomu.Nevím jestli mi laser pomuže i když se jedná o 4chloupky ale dost silný .Mužete mi poradit jak to vubec funguje a jestli z cela zmizí po zákroku a vubec kdy?

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.