Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

7. 2. 2018 · Aktualizováno: 11. 9. 2023

Plazma terapie RegenPlazma - velmi spokojena

Stojí to za to
Průměrná cena: 10.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Plazma terapie RegenPlazma - velmi spokojena
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Jsem velmi spokojena s celkovým průběhem mé návštěvy na této klinice. Velmi milý personál a paní doktorka je opravdový profesionál, vše se mnou probrala a vysvětlila co se bude dít, kolik to bude celkově stát a do ničeho mne nenutila. Po konzultaci následoval odběr krve a poté její odstředění, aby se dostalo jen čisté plazmy, po celou dobu jsem měla možnost sledovat co se s tímto materiálem děje a tak jsem měla jistotu, že jde opravdu materiál nejvyšší kvality. Zákroku jsem se obávala, ale po vstupní konzultaci jsem se ujistila, že zde chtějí lidem opravdu pomoci a poradit to nejlepší ošetření a péči. Všem vřele doporučuji. A moc děkuji týmu Petra Clinic

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Plazmalifting a botox v Praze
Paní doktorka byla velice ochotná a příjemná. Personál na celé klinice byl super, už od příchodu na recepci. Byla jsem na klinice v Praze. Velmi rychlé jednání a komunikace. Nemám co bych vytkla.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.