Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

16. 2. 2018 · Aktualizováno: 5. 10. 2023

Anatomické mentory

Stojí to za to
Průměrná cena: 79.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Anatomické mentory
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zákrok jsem podstoupila před 5 dny.Jsem velmi spokojená. Mám anatomicke implantaty zn.Mentor (330ml),pod sval z podprsní rýhy.Zatím je vše ještě napjaté,ale už ted je vidět opravdu přirozený vzhled,což byl můj požadavek. Pan doktor Stehlík je velmi prijemny,sympatický člověk a profesionál (je zástupcem prim.Zálešáka).Má u mě dvě velké PLUS:za prvé hned na prvni konzultaci řekl,nad jakou velikost nepůjde (nakonec jsem to nechala na něm=velikost zhodnotil na sále) a na druhou konzultaci jsem chtěla přijít za týden,on řekl za tři (tudíž dává čas si vše promyslet).Za to panu doktorovi dávám 10hvězdiček z 5 ;-) Veškerý personál na klinice AZ je taktéž na 1s *!!!

2

Komentáře (2)

Ahojky, nemohla bys prosím vložit foto? Jdu na zákrok v pondělí, také anatomické mentory 330 ml a pořád přemýšlím nad tou velikostí a už mi z toho hrabe :-)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Takže dneska, vid :-) držím palce a moc se těším na Tvůj příběh s hodnocením....
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Augmentace prsou od Mudr.Kmenta

Vzdy jsem mela mala prsa, ale mela alespon hezky tvar. Po dvou detech mi uz tak mala prsa ztratila objem a nezustalo skoro nic. Kdyz jsem si lehla byla jsem uplne plocha, v predklonu vypadala prsa jak dve nudle...proste hruza. Po dlouhem zvazovani...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.