Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

14. 8. 2019 · Aktualizováno: 3. 10. 2023

Zmenšení a modelace prsou s liposukcí břicha

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Zmenšení a modelace prsou s liposukcí břicha
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Pro zákrok zmenšení a modelaci prsou jsem byla jednoznačně rozhodnutá pro pana doc. Mudr. Ondřeje Měšťáka. Věděla jsem, že se v jeho rukou nebudu muset ničeho obávat a že vše bude bezpečné. Pan docent je úžasně hodný, veselý, komunikativní a člověk z něj má pocit, jako by ho znal už dlouho. Výsledek operace je skvělý. Jizvičky nebudou během pár měsíců skoro vidět, po operaci jsem neměla žádné bolesti, tvar prsou je moc krásný a prsa drží krásně nahoře, když si odložím spodní prádlo, prsa jsou ve stejné výšce, jako když je podpírala podprsenka. Liposukce břicha taky dopadla s krásným výsledkem,tak ploché břicho jsem asi nikdy neměla, i když jsem v dřívějšku hodně sportovala a vždycky byla spíš hubená. Po zákrocích jsem na sobě našla jen úplně minimální modřinky a neměla jsem žádné otoky, asi díky citlivému provedení operace a taky proto, že na klinice Esthe dají po operaci dreny na dostatečně dlouho, aby se vše odvedlo z těla ven a tělo nemuselo otoky vstřebávat dlouho samo. Toto mě taky velmi mile překvapilo, protože jsem typ, kterému modřina naskočí poměrně snadno, a tak jsem vůbec nečekala, že po zákroku budou prsa a břicho vypadat tak v pořádku. Zákrok bych doporučila všem, není se čeho obávat a u pana docenta budete jako v bavlnce. Panu docentovi moc děkuju a jsem moc ráda, že jsem měla tu možnost a to štěstí podstoupit operaci právě u něj.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Redukční mammaplastika

Měla jsem velké problémy se zády, a za poslední 8 roků se mě moc zvětšily prsa. Po dlouhém váháni jsem se rozhodla pro zákrok na zmenšení prsou ( 90FF). Vybrala jsem kliniku SANUS, libila se mně recenze jedné pacientky - Zmenšeni prsou jako...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.