Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok
Praha
Přibližná cena: 3.000 Kč
Uvedl/a: Nusika12. Může se lišit podle pacienta a složitosti. Průměrná cena zákroku: Laserová dermatologie je od 4.000 Kč.
Zákrok: nestojí to za to
Informuje: Nusika12. 94% pacientů uvedlo, že to stojí za to.
Za mně jedno veliké neeeee. Podstoupila jsem LASER V-BEAM. Jsem 3 týden po laseru a jsem neustále natekla, zarudla, že nemůžu ani ven. Musela jsem vyhledat pomoc v nemocnici, kde se zhrozili co to mám. Žádala jsem, aby to konzultovala se mnou doktorka, která zákrok dělala. Rusky hovořící slečna z recepce můj vzkaz doktorce ani nevyřídila. Prosím této klinice se vyvarujte!
Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!
Na laserové odstranění kožního onemocnění/ molusek, jsem se přihlásila se svým 2 letým dítětem na doporučení OL. Musím vyjádřit velké poděkování MUDr. Kotlářové za profesionální přístup. Zacházet s tak malými dětmi umí jen málokdo. Díky citlivému...
Číst dálVeškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.
Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.