Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

3. 5. 2018 · Aktualizováno: 7. 10. 2023

Liposukce břicha a boků - 3,5l tuků

Stojí to za to
Průměrná cena: 45.000 Kč

O lékaři

Hodnocení:
Liposukce břicha a boků - 3,5l tuků
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dne 24.4.2018 jsem podstoupil na Arte Clinic liposukci břicha a boků. Z výběrem kliniky jsem neváhal i přesto, že jsem měl cestu vlakem do krásné jihomoravské metropole - Brna 460km. Vůbec jsem neporovnával s jinými klinikami a to jak cenově, tak už vůbec ne skrze vzdálenost. Výběr byl jasný a byl pro mě jedinou volbou od začátku! Něco mi v koutku duše říkalo, že tato volba je pro mě tou pravou, což se na místě po mém příchodu na kliniku ihned ukázalo a potvrdilo. Příjemné přivítání, velmi příjemný personál, resp. sestřičky a vynikající pí. doktorka Mudr. Alica Hokynková, která mi zákrok prováděla a to na velmi vysoké profesionální úrovni. Též obě sestřičky byli velmi milé a starali se, resp. mě obskakovali až mi jich bylo místy líto. Nutno podotknout, že si mě tedy užili a napouštění, leisrování s odsátím trvalo na 4h. Výsledkem bylo vytažení 3,5l tuku. Krásná práce. Zde se jim všem ještě jednou omlouvám za to, jak jsem je zdržel a díky mě byli na klinice až do 20.45h. Po dobu zákroku jsem byl po celou dobu v naprosté pohodě, musím říci, že ještě do 27.4., se nic nedělo až na plynulou modřinu v oblasti pod břichem a menších modřinkách na bocích. Začalo se to lámat z 28/29.4. kdy mi břicho i boky natekli, ztvrdli, což je dle instrukcí které jsem dostal naprosto normálním jevem. Pooperační bolesti jsem žádné doposud nepocítil, hned to zaťukám! Postupně by mělo docházet k opadání otoků, modřiny už blednou. Věřím, že zákrok který jsem podstoupil mě posune dál v mé snaze, podpořené cvičením, které praktikuji již 4 měsíce. Díky tomu jak to vypadalo mi asi nějaký převis zůstane, ale s tím už se dá něco dělat. Uvidím po 3 měsících. Stahovací prádlo? No když jsem viděl bodičko se zapínáním mezi nohama, málem mě vezli a to jsem se tedy rozesmál. To ze mě asi setřičky, mimochodem velmi milé, nechápali! Nutno podotknout, že jsem to po celou dobu zákroku bral s humorem sobě vlastním. Prostě z kliniky, komunikace, sestřiček a pí. doktorky jsem byl nadšen. Též z pí. Brychta, které děkuji za zajištění ubytování, kdy jsem se nemohl po zákroku stačit vrátit domů. Celému týmu na Arte Clinic, který v den kdy jsem u vás byl a zákrok podstoupil, ještě jednou moc děkuji a přeji vám spousty spokojených zákazníků. Jste naprosto profesionálním týmem a klinikou. Vřele každému doporučuji - Bohuslav P.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Liposukce zevních stehen a vnitřních kolen
12.2.2020 jsem prodělala u paní MUDr. Šormová liposukci zevních a vnitřních stehen a vnitřních kolen. PARÁDA nožky jako srnka. Péče 100%.DÍKY celému kolektivu za lidsky i profesionální přístup. Cítím se fantasticky.
Absolutní spokojenost, štíhlé ruce

Obrátila jsem se na pana doktora s trochu nestandardním požadavkem - a to na liposukci paží. Ač jsem cvičila triceps pravidelně a pilně, přesto uložený tuk stále zůstával - možná geny a také prohřešky z minulosti...no a která žena by nechtěla...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.