Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

10. 5. 2018 · Aktualizováno: 8. 10. 2023

Hodnocení MUDr. Fajkošová

Stojí to za to
Průměrná cena: 3.500 Kč
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dr. Fajkosova is great. back in October I came to see her the first time. I had a mole on my neck that bothered me visually. The experience was awesome - I barely have any scar. Now even though I no longer live in Prague, I came from Berlin to remove 3 more. Dr. Fajkosova was able to find a suitable date for me. The procedure was completely painless (and I get nervous about pain). She and the nurse were friendly, professional and I am sure the result will be nice again. I would highly recommend her to anyone in a need of such procedure.


Doktorka Fajkošová je super lékař. Poprvé jsem jí navštívla v říjnu. Měla jsem problémy s podbradkem. Výsledek byl úžasný, téměř jsem neměla jizvu. I když už v Praze nebydlím, přijela jsem z Berlína a paní doktorka mi dokázala najít vhodné datum. Postup byl zcela bezbolestný (a to jsem z bolesti nervózní). Ona i sestra byla přátelská, profesionální a jsem si jistá, že výsledek bude opět milý. Velice bych ji doporučila každému, kdo potřebuje takový postup.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Mikrojehličkování proti akné

Jsem nadšená metodou mikrojehličkování a s výsledkem jsem velmi spokojená. Zákrok je velice účinný při léčbě jizev po akné. Předtím jsem opakovaně absolvovala různé procedury laserem a výsledek nebyl zdaleka takový, jako po zákroku microjehličkování....

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.