Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

1. 6. 2018 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

Slabé, jemné a padající vlasy

Stojí to za to
Průměrná cena: 5.000 Kč

O lékaři

5 adres v Jihomoravský kraj, Moravskoslezský kraj, Pardubický kraj...
WhatsApp
Hodnocení:
Slabé, jemné a padající vlasy
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Do Clinical Hair chodim již několik měsíců a jsem velmi spokojena. Vždy milý a profesionální přístup. Mám celkově slabé, jemné vlasy a používáním nesprávných přípravků, to bylo ještě horší. Díky Clinical Hair, kde mi doporučili a vysvětlili, co a jak, tak se mi vlasy zlepšili a cítím se lépe.

2

Komentáře (2)

Dobrý den, po jaké době se vlasy začnou zlepšovat? Přípravky už musíte používat doživotně nebo je šance že se vlasy uzdraví úplně a vrátíte se k "obyčejným" šamponům?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den,<br />
ze zkušenosti, základ je právě v kvalitních šamponech. Již používám jen ty dobré, a i když je počáteční cena vyšší, tak mi jeden šampon vydrží i na rok. Je to hlavně o tom vyzkoušet, ne každému sedí všechno. Rozhodně ale doporučuji to zkusit a sama pak uvidíte ten rozdíl.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Seborea - padání vlasů

Dobrý den, již delší dobu trpím silnou seboreou ve vlasech a kolem uší. Po již zmařených pokusech strávených na kožní a hledání varianty, jsem se rozhodla oslovit soukromou kliniku. Bylo to mé nejlepší a zároveň nejlevnější rozhodnutí (všichni...

Číst dál
Dlouhodobý problém s lupy

Do ordinace jsem přišla s dlouhodobým problémem s lupy. Paní doktorka mi podala informace ohledně fungování pokožky hlavy a logické vysvětlení tvorby lupů a navrhla léčbu, která během 2 měsíců vyřešila moje starosti. Upřímné jsem nevěřila v...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.