Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

20. 8. 2018 · Aktualizováno: 3. 10. 2023

Šťastná a sebevědomá po zmenšení prsou

Stojí to za to
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Rozhodnout se jít na zákrok zmenšení prsou, bylo zatím největší a nejlepší rozhodnutí, které jsem zatím v životě udělala. Před operací jsem měla sebevědomí na nule, sport který naprosto miluju byl pro mě čím dál těžší, protože poposkočit nebylo příjemné a jen dobíhat tramvaj taky nebylo nic lehkého. :D Ve Vinohradské nemocnici jsem náhodou narazila na doktora Rasheda a jsem za to velice ráda. Jeho přístup je profesionální, se vším vám poradí a stará se o Vás jak před operací tak i po ní. Vysvětlí a zodpoví všechny Vaše dotazy. Jestli váháte na tu operaci jít, tak jak jsem dlouho váhala já, tak neváhejte. Moc Vám to ulehčí život a budete sebevědomější a o hodně šťastnější. Je mi 20 a měla jsem docela problém být sebevědomá, protože jsem nenáviděla nosit ty ošklivé podprsenky a celkově svá prsa, takže moc dobře vím o čem mluvím. Takže jestli jste rozhodnutá, určitě jděte za panem doktorem Rashedem, protože je to nejlepší volba!

5

Komentářů (5)

dobrý den, výsledek je úžasný, chápu, že jste nadšená! Byla jste přes pojišťovnu nebo jste si hradila sama?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, byla jsem přes pojišťovnu a vše proběhlo tak jak mělo :)
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobry den ! Taky jsem se rozhodovala jit na zmenseni prsou. Konecne jsem se na jare rozhodla a absolvovala plno vysetreni z hlediska dlouhodobych zdrav . problemu. Jdu sice v breznu do Vysokeho nad Jizerou. Sice mam obavy,ale uz se tesim až se mi ulevi. S privyvajicim
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Vekem se mi prsa zvetsuji.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Něco podobného jako jste měla, mám na hrudi já. Zvětšená žláza, tíha jak kdybych měla na hrudi vojenskou obuv. Podprsenka 90D mi sedí správně jen v obchodě, pak se zničehonic smrskne a ramínka se zaříznou do ramen. Sportovní podprsenky na mě vypadají nechutně. Neustále se u sezení hrbím, jak mě to táhne dolů a že páteř bolí asi nemusím říkat. Navíc mám útlý hrudní koš a déčka jsou na něj prostě moc. Nejsem žádná Samantha Fox, abych se tahala s takovýma pytlema. Pánové sice mají plnou hubu řečí, jak je to úžasný, že mám čtyřky, ale oni se s tím tahat nemusí! Hlavně před menstruací, vždycky mi ty hnusy bolestivě natečou a jsou jednou tolik těžší. Co je zvláštní, tak rozměr mají stejný nateklé i splasklé. Trička svojí velikosti (M) nosit samozřejmě taky nemůžu, protože pak vypadám tlustější, díky těm kozám, které "vezmou" většinu látky. Doufám, že se mi povede se toho zbavit. Už si nepamatuju, kdy mi naposledy nebolela záda, ramena, za krkem a vůbec.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Zvýšené CRP před zmenšením prsou
MUDr. Jiří Tomečka byl při konzultaci moc příjemný. Jen se bojím ohledně hojení jizev když mívám zvýšené CRP a léčím se na revmatologii se záněty. Pomůže brát kortikoidy a jak dlouho před operací?
Intenzivní péče a profesionalita

V září loňského roku jsem na vaší klinice podstoupila zákrok a velmi ráda bych touto cestou poděkovala veškerému personálu lůžkového oddělení i jednotky intenzivní péče za profesionální a zároveň lidský přístup. Mé velké díky patří zejména operatérovi...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.