Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

28. 8. 2018 · Aktualizováno: 4. 10. 2023

Krásně zhojená oční víčka po dodržování pooperační péče

Stojí to za to

O lékaři

Hodnocení:
Krásně zhojená oční víčka po dodržování pooperační péče
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Především jsem ocenil vysokou profesionalitu a velmi přátelskou atmosféru. Doslova jsem se s důvěrou odevzdal průběhu zákroku, který kupodivu nebyl bolestivý. Průběžně první tři dny po operaci jsem dodržoval poctivě všechna doporučení, především časté chladivé obklady očních víček, nevykonával jsem žádnou namáhavou činnost a chránil oči slunečními brýlemi proti přímým slunečním paprskům. Po odstranění stehů a cca třech týdnech hojení jsem průběžně jemně masíroval jizvy na očních víčkách...nenastal žádný problém. Takže doporučuji dodržovat všechny pokyny, které dostanete - evidentně ověřené mnohaletou praxí....a nakonec to příjemné překvapení na závěr. Dostanete foto vašich očí před a po operaci...a věřte, že je to výrazný rozdíl a příjemné překvapení. V každém případě každému doporučuji a ještě jednou touto cestou moc děkuji paní doktorce Ottové a celému týmu "Ottlens". Rudolf S.

1

Komentář (1)

Dobrý den, jak často jste si obklady po operaci víček dělal? Byl jste doma jak dlouho?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
MUDr.Moravcová operace víček

Lidé říkají, že když potkáte dva lidi se stejným jménem najednou, může si splnit přání. Přišla jsem na kliniku Divine s problémem pokleslých víček a chronických otoků pod očima a snila jsem o tom, že to napravím. Klinika má nádhernou auru,...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.