Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

13. 9. 2018 · Aktualizováno: 6. 10. 2023

52 let quick lift vysněné omlazení

Stojí to za to
Průměrná cena: 46.000 Kč

O lékaři

2 adresy v Jihomoravský kraj
Hodnocení:
52 let quick lift vysněné omlazení
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zákrok jsem podstoupila před měsícem a dosáhla jsem vysněného omlazení. První týden byl dost krutý, hlavně první tři dny, poté přišla úleva, kdy jsem si mohla umýt vlasy a být opět člověkem. Po operaci můj zjev totiž připomínal Wilsna (míč z filmu Robinson). Při pohledu do zrcadla jsem uvažovala, do které části světa se přestěhuji a to nejlépe v noci. Postupně se vše ale zlepšovalo a já ve svých 52 letech poslouchala doma lichotivé průpovídky, že jsem sestrou mé 23 leté dcery. Dnes touto cestou nesmírně děkuji panu doktoru Ventrubovi, který je specialistou na svém místě, sestřičce, která u operace asistovala a patřičně mě podpořila. Přeji hodně úspěšných zákroků a spokojených klientů.

0

Komentářů (0)

Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Facelift, necklift,blepharoplastika

Před 6.týdny jsem postoupila facelift , necklift a blepharoplastiku. Operaci prováděl MUDr.Lubor Mrňa, který byl velmi příjemný ,všechno mi ohledně zkroků důkladně vysvětlil a doporučil mi co bych měla z jeho pohledu postoupit. To na čem jsme...

Číst dál
Neuvěřitelná profesionalita!!!
Pan doktor Zálešák je vynikající odborník a profesionál, výborný přístup, odborník, ochota a neuvěřitelná profesionalita! Více takovýchto lékařů. Se zákroky a chováním - maximální spokojenost. Více takovýchto doktorů.

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.