Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

12. 3. 2019 · Aktualizováno: 10. 10. 2023

62 let, operace horních víček

Nepřesvědčivý výsledek
Průměrná cena: 9.000 Kč
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Dobrý den, jsem 14 den po operaci horních víček na klinice Gemini ve Zlíně a 6 den po vytažení stehů, jizvy jsou vidět a modřiny a nateklé oči mám pořád. Začala jsem natírat vazelínou s konopím aby se modřiny a oteklé oči zlepšily. Co mi ale vadí, tak po zákroku se mi zhoršil zrak a to tak, že vidím vše zdvojeně, hlavně písmo z blízka. Mám sice brýle na čtění a s brýlemi je to lepší, ale před zákrokem jsem tyto problémy neměla. Nevím jestli je to ještě důsledek toho, že víčka jsou napuchlá. Na doporučení doktorky, která mě operovala tak kapu do očí kapky HydroBalance. Doufám, že zrak se mi zlepší, jinak by tento zákrok byl pro mne velký problém. Máte někdo zkušenost, že po zákroku se zhorší zrak? Možná je to normální a časem se to upraví. Začala jsem provádět tlakové masáže tak věřím, že se mi zrak vrátí do normálu.

4

Komentáře (4)

Jsem již 4 týden po operaci horních víček a víčka mi stále napuchají, jedno oko mám menší než druhé, zhoršení zraku se mi nelepší(dvojí vidění, rozmazané). Netušila jsem, že po operaci se mi tak zhorší zrak. Musím užívat kapky (umělé slzy), ale stejně to nepomáhá. Když jsem se dožadovala na klinice, kde mi zákrok dělali, konzultace s lékařkou, která zákrok prováděla, tak jsem se nedočkala. Vzala mne na kontrolu úplně jiná lékařka, která takové zákroky ani nedělá. Jenom mi doporučila kapat kapky, mastit sádlem jizvy a na zhoršení zraku mi řekla, že to je věkem.Zajímavé je, že jsem před zákrokem takové problémy s očima neměla..
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
určitě si to sedne, nejlepší by bylo se objednat přímo k paní doktorce, která Vás operovala. Máte na ní číslo?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den, kdepak číslo? mají jenom infolinku tak píšu emaily přes info@gemini.cz a do zprávy dám vzkaz pro paní doktorku. Noo uvidím, už bych potřebovala jít i do práce, ale zrak mám pořád zhoršený a jelikož pracuji celý den u počitače tak bych práci nezvládla. Pořád mám jedno oko menší a oči mi pořád napuchají.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Dobrý den.jak Vám to nakonec dopadlo, zlepšilo se to? Co zrak, dostalo se to do normálu?<br />
Děkuji.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama
Byla jsem mile překvapená

V minulosti jsem podstoupila zákrok Plastiky očních víček horních i dolních. Jsem velmi spokojená s výsledkem. Byla jsem mile překvapená nejen z výsledku, ale i z průběhu operace. Příjemné prostředí, doprovázené uvolňující hudbou, osobní přístup...

Číst dál

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.