Získejte až 25 000 Kč zpět za Váš zákrok

Každý měsíc máte šanci vyhrát.
Uložte si fakturu a zúčastněte se!

Zúčastněte se

Nějaké novinky? Podělte se s naší komunitou o svůj pokrok

19. 9. 2018 · Aktualizováno: 25. 9. 2023

Modelace včetně augmentace, MUDr. Fialová

Stojí to za to

O lékaři

MUDr. Ludmila Fialová
2 adresy v Liberecký kraj, Praha (kraj)...
Hodnocení:
Modelace včetně augmentace, MUDr. Fialová
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Pro plastiku prsou (modelaci včetně augmentace) jsem se rozhodla kvůli deformaci prsou po dvou odkojených dětech, kdy jsem o ňadra téměř přišla. Před dětmi jsem měla krásná plná prsa, velikost košíčku C. Prošla jsem několik uznávaných klinik, ale nikde nebyli ochotni splnit moje náročná kritéria, jelikož jsem chtěla mít prsa bez viditelných jizev a původní velikost. Nakonec jsem vyhledala doktorku Fialovou, která byla ochotná mým přáním vyhovět. Důkladně mě seznámila se všemi kontraindikacemi, které mohou nastat, a myslím si, že měla ze zákroku mírné obavy. Ale dohodly jsme se na tom, že jizvy budou pouze okolo prsních dvorců a implantáty o velikosti 400 ml budou umístěny pod sval. Po operaci, která proběhla 5/2018 jsem cítila bolest v oblasti prsních svalů a úponu k ramenům a tyto bolesti ustoupily přibližně po čtyřech týdnech. Ovšem doktorka dokázala splnit mé očekávání a sama z toho měla velkou radost. S odstupem času, přibližně po půl roce, jsou prsa opravdu hezká a doktorka odvedla skvělou práci. Stále usínám v kompresní podprsence, na spaní je opravdu pohodlná. Jizvy kolem prsních dvorců jsou již téměř neznatelné, jediné negativum bych spatřovala ve snížené citlivosti bradavek. Na závěr bych chtěla dodat, že doktorka Fialová odvedla skvělou práci, se kterou jsem nadmíru spokojená a mohu ji s klidným svědomím doporučit všem, které chtějí mít opět krásná prsa a zbavit se tak pocitu nedokonalosti.

2

Komentáře (2)

Jizvy, tedy nejsou vůbec vidět? Nevyfotila byste? A za jak dlouho zmizeli?
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Jizvy jsou lehce růžové, opravdu tenké a jemné. Dle rad paní doktorky je raději semtam přelepuji, aby se nerozjely. Dle okolí ale mohu říci, že jsou téměř neznatelné.
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?
Odpovědět
Opravdu chcete odstranit tento obrázek?

Zaujal Vás tento příběh? Podělte se s námi o ten svůj!

Reklama

Veškeré informace na této stránce pocházejí od uživatelů portálu, nikoli od lékařů nebo specialistů.

Obsah zveřejněný na portálu Estheticon.cz nemůže v žádném případě nahradit konzultaci pacienta s lékařem. Estheticon.cz není odpovědný za produkty nebo služby nabízené odborníky.